Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η δύναμη της Δόξας είστε εσείς»

Κάλεσμα στον κόσμο της Δόξας Δράμας έκανε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σε αυτή τονίζεται ότι η δύναμη της Δόξας είναι οι φίλαθλοί της και ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την εντός έδρας ήττα από την Νίκη Βόλου, συνεχίζεται το πρωτάθλημα με την 2η αγωνιστική και πάλι στην έδρα μας με την ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας, με έναν φίλο από τις πολύ καλές εποχές τον Γιάννη Χλωρό.

Στηρίζουμε πολλά στην αγάπη σας...

Θέλουμε και έχουμε την ανάγκη, η καρδιά μας να χτυπάει με τον δικό σας παλμό…

Ξεκινήσαμε κάτι πολύ σημαντικό και άλλο τόσο δύσκολο, σας χρειαζόμαστε και πιο πολύ από όλους σας χρειάζονται οι παίκτες μας. Πρέπει να νιώθουν πως είστε ο 12ος παίκτης μας. Η Δράμα ξέρει να επιβραβεύει κάθε θετική προσπάθεια, το αποδείξαμε πολλές φορές και πρέπει και τώρα να το αποδείξουμε, πως «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΟΞΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ» πρέπει να το δείξουμε αυτό, πρέπει να το καταλάβουν όλοι, πρέπει να είμαστε πολλοί και ενωμένοι, μόνο έτσι θα καλύψουμε τα κενά και τις αδυναμίες μας.

Η ομάδα, σας χρειάζεται, σας θέλει, σας το ζητάει, πρέπει η έδρα μας να είναι η δύναμή μας και η δύναμη είσαστε όλοι ΕΣΕΙΣ.

Ας βοηθήσουμε τους παίκτες μας, το προπονητικό τιμ, και μην ξεχνάμε, πως και αυτοί είναι άνθρωποι και θέλουν το κάτι τις παραπάνω, μια φωνή δυνατή, ζεστή, που να αγγίξει τις καρδιές τους και να δώσει φτερά στα πόδια τους και φυσικά φτερά και στις δικές μας καρδιές.

Όλα είναι ανταποδοτικά. Δίνουμε και παίρνουμε. Για μια ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε την ομάδα με την παρουσία σας στην 1η αγωνιστική. Ευχή μας είναι και στόχος στην 2η αγωνιστική να είμαστε περισσότεροι.

ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ; ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ; ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ... είναι εύκολο και το μόνο που πρέπει, είναι να δοκιμάσουμε. ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕΕΕΕΕΕ... ΜΑΥΡΑΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ».

Last modified onΤετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep