Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασιλακάκης: «Φοβερή προσπάθεια»

Ο Κώστας Βασιλακάκης μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών της Δόξας Δράμας στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Μπορεί η ομάδα του να αποκλείστηκε στα πέναλτι, όμως ο τεχνικός των «μαυραετών» έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του:

«Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για την πρόκριση και εύχομαι στον φίλο μου, τον Μιχάλη (σ.σ. Γρηγορίου) καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Συγχαρητήρια, όμως, και στα δικά μου τα παιδιά, καθώς έκαναν φοβερή προσπάθεια, για να μπορέσουν, έστω στην παράταση ή στα πέναλτι, να πάρουν την πρόκριση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί πάρα πολλά παιδιά από αυτά ανέβηκαν μόλις φέτος στην επαγγελματική ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι έχουν και το ταλέντο και το θράσος, ώστε σιγά – σιγά να γίνουν η βάση της ομάδας. Εμείς το παιχνίδι αυτό, το είδαμε όχι μόνο ως ένα ματς Κυπέλλου, αλλά και προετοιμασίας, καθώς δεν είχαμε δώσει φιλικά – μόνο ένα. Έμεινα, όμως, πολύ ευχαριστημένος, καθώς βλέπουμε σιγά - σιγά αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Κατ’ αρχήν, η θέληση και η αγωνιστικότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν σταδιακά με το χρόνο».

πηγή: corfusports.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep