Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να σώσουμε τη Δόξα»

Ο Σταύρος Δαϊλάκης μίλησε για τον στόχο της προσωρινής διοίκησης της Δόξας Δράμας.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Δαϊλάκης και ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Δόξας Δράμας τόνισε ότι θέλει να παντρέψει τα θέλω του κόσμου με τα δικά του και της διοίκησης. Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν μπορούμε να... καταπατήσουμε ξένες περιουσίες, σεβόμαστε ότι η ΠΑΕ είναι ιδιοκτησία κάποιου που όμως παραμένει αμέτοχος. Για να λέμε βέβαια τα σύκα-σύκα, υπήρξε σωστή διαχείριση, αλλά δεν υπήρχε επικοινωνία φιλάθλων και διοίκησης. Εγώ θα κάνω τιτάνιες προσπάθειες να παντρέψω τα θέλω του κόσμου με τα μπορώ τα δικά μου και της διοίκησής μου.

Με μια ομάδα συνεργατών αναλάβαμε με ό,τι κόστος συνεπάγεται να σώσουμε την ιστορική ομάδα της Δόξας. Χρειάζεται αυτή τη στιγμή να διοικηθεί με ηρεμία, ασφάλεια, σε έναν στόχο που βάλαμε, χωρίς να πετούμε στα σύννεφα, ξέρουμε τις δυσκολίες και οι «συμπαίκτες» μου στο νέο σχήμα έχουν τις δυνατότητες να… φέρουν το πρωτάθλημα. Δε με φοβίζει κάτι, διότι η εικόνα της ΠΑΕ είναι καλύτερη από άλλες ομάδες».

Όσον αφορά τη γενική του εκτίμηση για το πρωτάθλημα, ο Δαϊλάκης υπογράμμισε: «Βλέπω ένα πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει με συγκεκριμένους αριθμούς, αλλά θα τερματίσουν πιο λίγοι. Αποδείχθηκε βέβαια για ακόμη μια φορά ότι όλα είναι πιθανά σε αυτή τη χώρα. Το ότι δύο ομάδες από την ίδια πόλη παίζουν σε άλλους ομίλους, δίνουμε πάτημα για να πουν διάφορα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δώσουμε αγώνα για να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πολιτεία πρέπει να έχει τα μάτια της ανοιχτά».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep