Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Σέρεμετ, Λίμα η Δόξα

Δύο τραυματίες μετρά στο απουσιολόγιό του ο Χαραλαμπίδης που δηλώνει: «Το όνειρο για Σούπερ Λίγκα γίνεται πραγματικότητα».

 

 

Απών από το Σαββατιάτικο (22/10) φιλικό της Δόξας Δράμας με τον Πανθρακικό θα είναι ο Ντίνο Σέρεμετ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας των «μαυραετών» τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (20/10), καθώς υπέστη διάστρεμμα. Ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

 

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Λίμα Σάντος, ο οποίος έχει διάταση στον μηρό. Το ματς με τους Θρακιώτες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό της Δόξας, Απόστολο Χαραλαμπίδη, να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει πρωταθλήματος.

 

Χαραλαμπίδης: «Βλέπω τη φλόγα στα μάτια των παικτών μου»

 

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΛΦΑ, στο μεταξύ, ο Χαραλαμπίδης είπε: «Η Δόξα είναι μια ομάδα με λαό και αποτελούσε διακαή πόθο μου να εργαστώ σε αυτή. Η συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μια ευκαιρία για όλους και πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Βλέπω τη φλόγα στα μάτια των παικτών μου. Στα φιλικά που έχουμε δώσει με Άρη, Λάρισα και Ξάνθη, έχουμε δείξει στοιχεία της δουλειάς δυο μηνών. Σίγουρα όμως, χρειάζεται ενίσχυση του ρόστερ με 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

 

Τα χρονικά περιθώρια είναι απαγορευτικά για να τους εντάξουμε στο σύνολο άμεσα. Μακριά από το γήπεδό της και χωρίς τον κόσμο της, η Δόξα χάνει το 30 με 40% της δυναμικής της. Κάποιοι θεωρούν πως η ομάδα θα είναι εύκολη λεία στη Σούπερ Λίγκα. Μας βολεύει να το πιστεύουν, αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Καλώ τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί, όταν η Δόξα παίζει στο γήπεδό της, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο».

 

Last modified onΠαρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep