Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δόξα με διαφάνεια»

Η νέα διοίκηση της Δόξας Δράμας παρουσιάστηκε και υποσχέθηκε διαφάνεια.

Στα γραφεία των «Μαυραετών» έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/08) η παρουσίαση της νέας διοίκησης που ορίστηκε από το Ειρηνοδικείο, ενώ παρουσιάστηκε και ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης. Ο πρώην βουλευτής, Σταύρος Δαϊλάκης ζήτησε ενότητα και ανέφερε:

«Καταρχήν ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν ήρθαμε στην Δόξα για να είμαστε περαστικοί αλλά απαραίτητοι για την ομάδα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά υπάρχουν τα θέλω του κόσμου και τα μπορώ τα δικά μας και αυτά θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε αν και μοιάζει δύσκολο αυτό και μοιάζει με ευχή όπως το λέω, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν ήρθαμε στην ομάδα ούτε σαν κατακτητές, ούτε σαν διαχειριστές. Θέλουμε να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο φίλαθλο μας ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν ήρθα από την πολιτική για να πολιτικοποιήσω το ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε φίλους και μέσα από το ποδόσφαιρο.

Θα σας πω απλά όταν πριν τρία χρόνια όταν συναντήθηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στην Αθήνα και του είπα ότι είμαι από την Δράμα, συγκινήθηκε και δάκρυσε γιατί ήταν υποστηρικτής της Δόξας όπως και ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος. Σε δύσκολες συγκυρίες θέλω να πω ότι έχουμε μεγάλη δυναμική και με γνώμονα την ισότητα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε.

Εμείς θα απευθυνθούμε μέσα στην κοινωνία με καθαρότητα και τα λεφτά που θα δίνει ο κόσμος θα πιάνουν άμεσα τόπο. Στις σκέψεις μας είναι να κάνουμε ένα νέο σύγχρονο οικονομικό μοντέλο και να μπορεί μέσα από το διαδίκτυο ο απλός φίλος της ομάδας να βλέπει τα οικονομικά μας και ουσιαστικά να υπάρχει ταμείο ημέρας.

Επίσης θέλω να πω ότι σεβόμαστε τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ και απλά θέλουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να προσελκύσουμε μελλοντικά ικανούς επιχειρηματίες, κατά προτίμηση δραμινούς που αγαπάνε την ομάδα για να αναλάβουν τις τύχες της.

Λένε ότι η πολιτική είναι πιο βρώμικη από το ποδόσφαιρο και αφού πέρασα από την πολιτική και άντεξα, αν και ξέρω ότι θα δεχτώ χτυπήματα θα αντέξω και στο ποδόσφαιρο».

«Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία ο Αθανάσιος Σάμιος»

Ο κ. Δαϊλάκης μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σημαντικό ρόλο του Θόδωρου Παπασταφίδα, στον Κώστα Βασιλακάκη και στις σκέψεις για να προσελκύσουν περισσότερο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Θόδωρο Παπασταφίδα για τον σκληρό αγώνα που έκανε για το καλό της ομάδας. Με τον κ. Σάμιο επικοινώνησα τηλεφωνικά για να τον ενημερώσω για τις εξελίξεις και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Νομίζω ότι συμφέρει και τον ίδιο να πάει καλά η προσπάθεια που κάνουμε για την ομάδα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Κώστα Βασιλακάκη που δέχθηκε την πρόταση μας και απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Δράμας όχι μόνο για τις δύο ώρες που θα έρχεται στο γήπεδο αλλά θα ετοιμάσουμε πολλές εκπλήξεις πριν και μετά το τέλος των αγώνων. Μεγάλος μας στόχος είναι αγωνιστικά σε βάθος χρόνου να παίζουν στην ομάδα μόνο δραμινοί ποδοσφαιριστές».

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θόδωρος Παπασταφίδας που είπε: «Θα την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νέα διοίκηση που έτσι και αλλιώς αποτέλεσε δική μας πρόταση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις καλής λειτουργίας της ομάδας για να προσελκύσουμε πιο εύκολα δραμινούς επιχειρηματίες. Ζητάμε την στήριξη του κόσμου, ενώ για όσους ισχυρίζονται ότι αργήσαμε να πάρουμε θέση για τις εξελίξεις θα πω ότι έχω αντίθεση άποψη. Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε πιο νωρίς απ’ την στιγμή που είχαμε συζητήσεις του κ. Σάμιου για πώληση της ΠΑΕ. Από την στιγμή που δεν προχώρησε η πώληση των μετοχών κινηθήκαμε όσο πιο άμεσα μπορούσαμε για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα».

Ο Βασιλακάκης από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση δέχθηκα την πρόταση της Δόξας γιατί ξέρετε πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια ομάδα για να πετύχουμε από τον φροντιστή, μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας.

Την περίοδο 2008-2009 που ήμουν στην ομάδα πετύχαμε πολλά πράγματα με βασικό μας όπλο ότι δεν υπήρχε κανείς πάνω από την ομάδα και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Δημιουργούμε μια ομάδα με ένα δυνατό μείγμα νέων και παλιών έμπειρων παικτών και ήδη έχουμε αποκτήσει παίκτες ικανούς που θα μας βοηθήσουν και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ενώ είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, περίμεναν την Δόξα και υπέγραψαν σ’ εμάς. Στόχος μας θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Δράμα και στην συνέχεια θα πάμε για 10 μέρες στον Βώλακα για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Θα ενισχυθούμε με 3 με 4 ακόμη έμπειρους παίκτες που χρειαζόμαστε κυρίως μεσοεπιθετικά και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΔευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep