Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσαν τη λύση Πρωτοδικείου

Προσφυγή στο Πρωτοδικείο την επόμενη εβδομάδα στη Δόξα και κάλεσμα σε όσους θέλουν να μπουν στην νέα διοίκηση.

Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ της Δράμας έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) στην αίθουσα του δημαρχείου της πόλης η διοίκηση της ερασιτεχνικής Δόξας, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας σχετικά με τις υπάρχουσες διοικητικές εξελίξεις.

Παρόντες στο βήμα ήταν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Θόδωρος Παπασταφίδας με τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο που εκτός από θέση στο συμβούλιο είναι και ο νομικός σύμβουλος του ΓΣ Δόξα. Το κεντρικό σημείο της ενημέρωσης ήταν η επικείμενη προσφυγή στο πρωτοδικείο, προκειμένου να οριστεί από εκεί ένα νέο και προσωρινό διοικητικό σχήμα που θα τρέχει την ομάδα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέσα στην Δόξα, που όπως ομολογήθηκε και από του βήματος, παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να γίνει άμεσα η προσφυγή στην δικαιοσύνη, προκειμένου να σχηματιστεί μια ομάδα 13 ατόμων, που μαζί με τους Κασδοβασίλλη και Αναγνώστου (που δεν έχουν παραιτηθεί) να οργανώσουν το διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν αλλά και τα όσα γίνονται γνωστά, υπάρχει μια διαρκής κινητικότητα από τα μέλη του ΓΣ Δόξα ώστε να βρεθούν αυτά τα πρόσωπα. Παράλληλα, για τυπικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, έγινε ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο της Δράμας προκειμένου να δώσουν το παρών σε αυτή την ύστατη προσπάθεια να ανορθωθεί η ομάδα που συνεχίζει τον κατήφορο της. Την αναστροφή αυτού του κλίματος θέλει να πετύχει με την κίνηση της η διοίκηση της ερασιτεχνικής που επιτέλους, έστω και καθυστερημένα για πολλούς, κινείται με βάση τον θεσμικό της ρόλο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας –εκτός απροόπτου- θα γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο του δικαστηρίου και εκεί θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα προκριθούν. Ονόματα που δεν ανακοινώθηκαν ωστόσο οι ζυμώσεις συνεχίζονται, ενώ παράλληλα σαν πρώτο βήμα θα γίνει τις επόμενες μέρες, από την πλευρά του ΓΣ Δόξα, μια ανακοίνωση-κάλεσμα σε όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο νέο διοικητικό σχήμα της Δόξας.

 

 

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 10 Αύγουστος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep