Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεκίνημα με αγωνίες

Με 15 παίκτες που έχουν συμβόλαιο θα ξεκινήσε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας, άλλα και με αρκετούς από την ομάδα Νέων. Με 15 παίκτες που έχουν συμβόλαιο θα ξεκινήσε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας, άλλα και με αρκετούς από την ομάδα Νέων.

Στην Δόξα Δράμας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (29/7) η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με τους έντεκα από τους 15 παίκτες που έχουν συμβόλαιο και τη διοικητική αβεβαιότητα να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα σε διαδικαστικά θέματα, αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας.

Στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, μετά από πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού του συλλόγου Αντώνη Κασδοβασίλη. Το σήριαλ της πώλησης των μετοχών στους αδερφούς Σεργιάδη από τον Θανάση Σάμιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής στην Football League ήρθε και η παραίτηση του Θανάση Σάμιου από την θέση του προέδρου και εκπροσώπου των «μαυραετών».

Είναι άγνωστο ακόμη πόσοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν και ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει έστω να κάνει αυτή την πρώτη προπόνηση για την Δόξα Δράμας. Φυσικά θα είναι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων, καθώς και όσοι παίκτες δεσμεύονται ακόμη με συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας που αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη είναι οι Κώστας Δαύκος, Νίκος Μπουτζίκος, Μιχάλης Στεργιανός, Νίκος Μπαλής, Δημήτρης Μουδούρογλου, Σάββας Στόικος, Θανάσης Αμανατίδης, Χριστάκης Χιντασέλι, Αλέξανδρος Μκρτσιάν, Ανδρέας Κανετίδης, Κώστας Κάσσος.

Η διοργανώτρια αρχή έχει στη λίστα με τα συμβόλαια και τους Γιάννη Αθανασιάδη, Χαράλαμπο Σιάμπο, Παχάλη Κωνσταντέλλο και τον Τότο. 

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 23:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep