Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν περισσεύει κανείς»

Η Λέσχη Φίλων Δόξας ενημέρωσε για τους στόχους της και τι καλείται να βελτιώσει.

Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Δόξας θα συναντηθούν την Πέμπτη (13/06) με τον Θανάση Σάμιο, όμως προηγουμένως ανέλυσαν τι ειπώθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας (10/06). Δεν παρέλειψαν, μάλιστα, να ζητήσουν την παρουσία της Θ4, που απουσίαζε. Αναλυτικά ανέφεραν:

«Φυσικά κυριάρχησε η παραίτηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κου Καραγιαννίδη Δημήτρη για προσωπικούς λόγους και με την υπόσχεση ότι θα προσφέρει περισσότερα μέσω της Λέσχης. Θέλουμε να μην βλέπουμε το ίδιο «έργο» κάθε χρόνο, με ανακατατάξεις παικτών και με χτίσιμο νέας ομάδας.

Θέλουμε η Δόξα να έχει την εικόνα που της αξίζει σύμφωνα με την ιστορία της και τον κόσμο της.

Έχουμε κενά επικοινωνιακά προς τα έξω.

Έχουμε κενά σε θέματα οργανωτικά.

Μας λείπει η ταχύτητα σε θέματα διοικητικά.

Θέλουμε να αλλάξει αυτού του είδους η διοίκηση, σε θέματα ομάδας.

Θέλουμε να βοηθήσουμε, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά θα πρέπει από την άλλη πλευρά να μην είμαστε εκτεθειμένοι και μόνο.

Πρέπει να πείσουμε τον Δραμινό φίλαθλο ότι κάτι προσπαθούμε να αλλάξουμε, να δώσουμε χρώμα και όραμα στα νέα παιδιά, για να έχουμε νέες γενιές Δοξαίων, για να φέρουμε όλους τους Δραμινούς στο γήπεδο, αν μπορούμε. Όσα χρήματα καταφέρει να συγκεντρώσει η Λέσχη, αυτά θα μετοχοποιούνται για όφελος της ομάδας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά της Θ4 και του συνδέσμου ότι θα παραστούν στη συγκέντρωση, δυστυχώς δεν παραβρέθηκε κανείς. Η πρόσκληση, φυσικά, ισχύει πάντα και θέλουμε την επόμενη φορά να είναι μαζί μας, γιατί είμαστε λίγοι για να μας περισσεύει κάποιος. Την Πέμπτη (13/06) είναι προγραμματισμένη συναντηση εκπροσώπων της Λέσχης με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ».

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2013 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep