Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γενική συνέλευση στη Δόξα

Η δραμινή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 29 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ΓΣ με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

«Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Π.Α.Ε.»
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΕΔΡΑ: ΔΡΑΜΑ Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 3 66100
ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ. : ΔΡΑΜΑΣ 5111
ΑΦΜ: 998157000
ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 68305/06/Β/09/1
Γ.Ε.ΜΗ. : 51357919000

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Π.Α.Ε.» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 68305/06/Β/09/1 Γ.Ε.ΜΗ. 51357919000

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 29 Ιουνίου 2013, ημέρα της εβδομάδας Σάββατο και ώρα 18:00 στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Δ. Γούναρη 3 του Δ.Δ. Δράμας του Δήμου Δράμας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1. Απόφαση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με σχετική τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της εταιρείας και ενσωμάτωσης του στο καταστατικό της ως ενιαίο κείμενο.

2. Συζήτηση οποιοδήποτε άλλου θέματος προκύψει έως την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ή κατά τη διάρκεια αυτής για λήψη αποφάσεων.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα παράστασης όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας είτε αυτοπροσώπως είτε δι’ αντιπροσώπου.

Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep