Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαιρέτησε και ο Καμινιώτης

Ο 24χρονος Πέτρος Καμινιώτης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Δόξα Δράμας και γίνεται ο όγδοος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί. Ο 24χρονος Πέτρος Καμινιώτης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Δόξα Δράμας και γίνεται ο όγδοος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί.

Στη Δόξα Δράμας έγιναν πλέον οκτώ οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν μαζί με τον 24χρονο αμυντικό μέσο που δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

«Δεν με πικραίνει που δεν μου έγινε ανανέωση, αφού όπως έμαθα είναι καθαρά απόφαση του προέδρου και όχι του προπονητή από τον όποιο είμαι αποδεκτός. Σε μια απόφαση του προέδρου δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό».

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ των Μαυραετών συνεχίζονται και την Πέμπτη (30/05) ήταν η σειρά του Πέτρου Καμινιώτη να ειδοποιηθεί πως δεν θα υπάρξει συζήτηση με τη διοίκηση της Δόξας Δράμας για ανανέωση του συμβολαίου του που τελειώνει στις 30 Ιουνίου.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε δώσει αυτή τη σεζόν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές στα 33 ματς που αγωνίστηκε, ενώ παράλληλα υπηρετούσε και τη στρατιωτική του θητεία. Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν στο sportdrama.gr και τόνισε πως ενημερώθηκε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Κασδοβασίλη για το ότι δεν είναι μέσα στα πλάνα για τη νέα σεζόν. Παράλληλα άφησε αιχμές για την απόφαση και υποστήριξε πως είναι του προέδρου της ομάδας, Θανάση Σάμιου και όχι του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θεωρώ ότι βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα και ότι έκανα ότι καλύτερο ήταν δυνατόν. Έπαιξα σε όλες τις θέσεις και η φετινή χρονιά πέρα από όλες τις άλλες δυσκολίες είχε μία παραπάνω για μένα, αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμουν για να παίξω σε διαφορετικό ρόλο. Σε ότι αφορά το ότι δεν μου έγινε ανανέωση, είναι κάτι που δεν με πικραίνει, αφού όπως έμαθα είναι καθαρά απόφαση του προέδρου και όχι του προπονητή από τον όποιο είμαι αποδεκτός.

Πέρασα πολύ καλά αυτό το χρόνο στην Δράμα. Ο κόσμος της είναι υπέροχος και θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους για την αγάπη που μου έδειξαν. Όπως επίσης να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους μέσα στην ομάδα και φυσικά τους συμπαίκτες μου»

Σε μια απόφαση του προέδρου δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Πέρασα πολύ καλά αυτό το χρόνο στην Δράμα. Ο κόσμος της είναι υπέροχος και θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους για την αγάπη που μου έδειξαν. Όπως επίσης να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους μέσα στην ομάδα και φυσικά τους συμπαίκτες μου».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να συναντηθούν ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους και τα δεδομένα για την ομάδα της νέας σεζόν.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep