Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» και ο Κοντέων

Η αποδυνάμωση του ρόστερ της Δόξας Δράμας συνεχίζεται με την αποχώρηση Κοντέων.

Οι αποδεσμεύσεις από το έμψυχο δυναμικό των «Μαυραετών» συνεχίζονται. Έτσι, την Τετάρτη (29/05) μετά τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ ακολούθησε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, με την αποχώρησή του να χαρακτηρίζεται έκπληξη. Ο λόγος για τον Πέτρο Κοντέων, ο οποίος ενημερώθηκε ότι το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί!

«Στενοχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Κοντέων στην ιστοσελίδα «sportdrama» και συμπλήρωσε: «Από την ώρα που αυτή είναι η απόφαση του προέδρου δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να την αποδεχθώ. Φυσικά θα ήταν διαφορετικά τα συναισθήματα αν υπήρχε θέμα αγωνιστικό και δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, οπότε αυτό που μένει είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και μαζί και όλους μέσα στην ομάδα για την συνεργασία μας σε μια χρονιά που ήταν για όλους δύσκολη».

Είναι πασιφανές πλέον ότι ο Σάμιος με τις αποφάσεις του «αδειάζει» τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, καθώς τόσο ο Ξενοδόχοφ, όσο και ο Κοντέων ήταν στο πλάνο του προπονητή για την επόμενη σεζόν, όμως όχι και του Θανάση Σάμιου...

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2013 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep