Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης αποχαιρέτησε τη Δόξα Δράμας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Το πρωτάθλημα για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή των «Μαυραετών» ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Θρασύβουλο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί σε άλλο ματς. Έτσι, ο ίδιος αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους» με ανακοίνωσή του και θα συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική Ιταλία.

Ο Σοϊλέδης ανέφερε:

«Μετά από 2 χρόνια παραμονής στην ΔΟΞΑ και στην ΔΡΑΜΑ φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ΔΟΞΑ έχει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της.

Για εμένα ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι για το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον κ. ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ τον κ. ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ και όλο το υπόλοιπο team αλλά πάνω από όλους τον κ ΣΑΜΙΟ που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να πραγματοποιήσει τον στόχο της διότι στάθηκα άτυχος με έναν τραυματισμό ο οποίος με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Όσο για τον κόσμο της ΔΟΞΑΣ δεν έχω λόγια για τον ζήλο την πίστη και την αγάπη που έχουν για να δουν την ΔΟΞΑ στην Α' Eθνική. Σε αντίθεση με κάποιους κακοπροαίρετους που περιτριγυρίζουν την ομάδα και της κάνουν κακό.

Επίσης θέλω να προσθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον φιλόξενο κόσμο της Δράμας για την αγάπη και τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου......
Πάνω από όλα φεύγω σαν φίλος και με τις καλύτερες εντυπώσεις».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep