Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μέχρι εδώ ήταν»

Απογοητευμένος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, μίλησε για το ταβάνι της Δόξας Δράμας.

Ο προπονητής των «Μαυραετών» δήλωσε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Φωκικό: «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαστε απογοητευμένοι. Για τρίτη φορά στην κόψη του ξυραφιού δεν τα καταφέρνουμε. Και αυτό λέει πολλά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να αναρριχηθούμε, αλλά όταν γεμίζουμε την καρδάρα, τη χύνουμε. Δεν αντέχουμε την πίεση και την κατάλληλη στιγμή δείχνουμε ότι δεν μπορούμε. Μέχρι εδώ ήταν. Η Δόξα φαίνεται ότι δεν μπορούσε παραπάνω.

Δεν είχαμε ενέργεια, ταχύτητα, ήμασταν κουρασμένοι και σε συνδυασμό με κάποιες ελλείψεις ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Καίριο σημείο το χαμένο πέναλτι, για δεύτερη φορά μετά τον Απόλλωνα. Ίσως στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κάσσο μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος και επαναλαμβάνω ότι μέχρι εδώ μπορούσαμε

Περίμενα περισσότερα από τους έμπειρους. Όλοι προσπάθησαν. Αφήνω παρακαταθήκη νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής και θα είναι εδώ και τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλη τη σεζό. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αυτό μπορούσαμε, αυτό κάναμε. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά καταλαβαίνει».

Για τη λέξη «παρακαταθήκη» και αν αφορά στο μέλλον του είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση για να πω κάτι. Είναι καλό για την ομάδα που παίζουν νέα παιδιά».

Για τις ελπίδες που είχε η Δόξα: «Ήταν λίγες, το ξέραμε. Δεν τα καταφέραμε και εξανεμίστηκαν».

Για το ρόστερ που βρήκε και αν ζήτησε ενίσχυση τον χειμώνα: «Αυτό βρήκα. Απαίτησα ενίσχυση, αλλά δεν υλοποιήθηκε αυτό που ζήτησα. Η φιλοσοφία της διοίκησης ήταν να αποκτηθούν νεαροί. Σήμερα τελείωσαν όλα. Θέλουμε ως την τελευταία μέρα να είμαστε πολύ σοβαροί».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep