Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Να εξαντλήσουμε τα περιθώρια»

Για σημαντική νίκη έκανε λόγο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναφερόμενος στην επικράτηση της Δόξας στη Φυλή, ενώ τόνισε πως οι Δραμινοί θα το παλέψουν μέχρι τέλος για τα πλέι οφ ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας: «Σήμερα ήταν μία σημαντική νίκη όσον αφορά στις ελπίδες μας για την είσοδο στα πλέι οφ. Είπαμε ότι θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια, που έχουμε κι αυτό κάνουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο δεύτερο με την ταχύτητα του Καπέλ στην επίθεση δημιουργήσαμε περισσότερες καταστάσεις στην επίθεση και ειδικά μετά το 0-1 όταν έπεσε ο Θρασύβουλος ψυχολογικά. Καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο και καλή δύναμη στον Βασίλη γιατί ξέρω ότι έχει δύσκολο έργο»

Σε ερώτηση του Flnews για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη κι αν όντως υπέστη τράβηγμα όπως φάνηκε την ώρα του αγώνα, ο κ. Τζαναβάρας μας είπε: «Οντως. Ισως είναι το μοναδικό μελανό σημείο για εμάς σήμερα. Είναι ένας παίκτης αξιόλογος παίκτης και ίσως το καλοκαίρι να είναι σε καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς είναι η δεύτερη υποτροπή, που παθαίνει στο ίδιο σημείο».

Τους παίκτες της Δόξας εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, που σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας του: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε όμως ομαδικά, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και μετά ο Θρασύβουλος έπεσε ψυχολογικά. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια και ό,τι βγει. Καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep