Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει κούραση»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υποσχέθηκε ότι η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει για την 7άδα ως το φινάλε.

Ο τεχνικός των «Μαυραετών» δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Φάνηκε αυτό στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα από τους οποίους έχασε 1-0. Έπρεπε να έχουμε καλή κυκλοφορία, πλαγιοκοπήσεις, ισορροπία στον άξονα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απείθαρχοι στον άξονα. Ο Βύζας δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες και ευτυχώς δεν σκόραρε. Είχαμε και εμείς, βέβαια, με τους Χιντασέλι, Πουλάκο.

Προς το τέλος του αγώνα ανεβάσαμε ρυθμό, ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση, ήρθε το γκολ και πήραμε τους πολύτιμους βαθμούς. Παίξαμε πολύ παράλληλα και όχι με κάθετες μπαλιές. Δεν είχαμε κίνηση στο επιθετικό κομμάτι. Αναγνωρίζω ότι τα παιδιά είναι κουρασμένα. Τώρα ακολουθούν οι διακοπές και θα ξεκουραστούμε, ώστε να κάνουμε την προσπάθειά μας και ό,τι γίνει. Οφείλουμε να σεβαστούμε την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους, τα πάντα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους παίκτες για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον Βύζαντα που προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Για τις αλλαγές που έκανε:

«Ήθελα να φρεσκάρω την ομάδα. Έπαιξαν παίκτες όπως ο Σοϊλέδης και ο Στεργιανός, ξεκούρασα τον Δαύκο, ο Πουλάκος προερχόταν από τραυματισμό, ο Χιντασέλι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, γιατί είναι ένας εξελίξιμος παίκτης».

Για το αν η έδρα είναι κριτήριο για την επτάδα:

«Ναι. Χάσαμε κάποια ματς από ατυχία ή δικά μας λάθη. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει σκεφτεί σχετικά με το μέλλον του:

«Όχι ιδιαίτερα. Να περιμένουμε το τέλος και μετά υπάρχει χρόνος».

Για το αν θέλει να μείνει και του χρόνου:

«Το έχω πει ότι θέλω, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα».

Απόδοση: Βρασίδας Ράπτης

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep