Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με ψηλά το κεφάλι

Στη Δόξα Δράμας βλέπουν ότι δεν είναι εύκολο να προλάβουν μια θέση στα πλέι οφ, αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Νίκες χρειάζεται η Δόξα Δράμας για να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και να καπαρώσει μια θέση στην επτάδα. Ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, από τη στιγμή που λύσεις στο ρόστερ δεν υπάρχουν και ο φετινός Μαραθώνιος απαιτεί πλούσιο ρόστερ.

Για παράδειγμα η Δόξα πήγε να παίξει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και έκανε εννέα ώρες να φτάσει στον προορισμό της και άλλες τόσες να επιστρέψει. Η κούραση είναι μεγάλη και τα πόδια των παικτών βαριά. Δεν εγκαταλείπουν βέβαια τη μάχη οι Δραμινοί, που είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά. Όπως τους είχε πει και ο προπονητής τους, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Να είστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Να παίξουμε με αξιοπρέπεια, είμαστε επαγγελματίες».
Ακολουθεί για τους «μαυραετούς» το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων. Δεν αποκλείεται ο Κορίνθιος να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους πιτσιρικάδες που έχει η ομάδα στο ρόστερ της. Ο Κάπελ έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και μένει να δηλωθεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του. Όπως επίσης μένει να διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος ο Σοϊλέδης και ποια θα είναι η κατάσταση του Καμινιώτη, ο οποίος έχει τράβηγμα στον προσαγωγό.

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep