Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να παίζουν για την ομάδα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν έκρυψε το παράπονό του μετά τη νίκη σε βάρος της Καβάλας.

Ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας για τα νεύρα που είχε όταν ο Κάπελ δεν έδωσε τη μπάλα στον Πουλάκο, προκειμένου να γίνει το 3-0 και να τελειώσει μια και καλή το παιχνίδι. Και απάντησε ο Κορίνθιος: «Όταν πρέπει να τελειώσεις ένα παιχνίδι και κάποιοι παίκτες λειτουργούν για τον εαυτό τους καταλαβαίνετε ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Η Καβάλα μας πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Καταλαβαίνετε την έντασή μου. Μερικοί παίκτες, ενώ τους μιλάμε, να είναι πιο ομαδικοί, βάζουν πάνω από όλα τον εαυτό τους».

Από εκεί και πέρα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχα πει ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και λόγω της πίεσης που είχαμε για τη νίκη, αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας δύο γειτονικών πόλεων. Ξέραμε ότι η Καβάλα θα κοιτάξει την αμυντική της λειτουργία και με τους γρήγορους παίκτες που έχει στα πλάγια και στον άξονα θα προσπαθήσει να παίξει με αντεπιθέσεις. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα ώστε να έχουμε καλή κυκλοφορία και ισορροπία ώστε να μη δεχτούμε κόντρα επιθέσεις. Αυτό το καταφέραμε. Ναι μεν είχαμε κυκλοφορία, αλλά δεν είχατε την τελική πάσα για να μπούμε στην περιοχή της Καβάλας. 

Και ενώ από το 25' και μετά αλλάξαμε το σύστημά μας και ανεβήκαμε πιο ψηλά, δεν κάναμε κάτι καλό. Ευτυχήσαμε με στημένη φάση να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα πράγμα που το έχουμε και το δουλεύουμε. Με το δεύτερο γκολ τέλειωσε το ματς. Μετά ασφαλίσαμε την άμυνα και θα μπορούσαμε σε 2-3 περιπτώσεις να κάνουμε και το 3-0. Θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη μας. Τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε στους 50 βαθμούς και κοιτάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Επανέρχονται κάποιοι παίκτες από τιμωρία και τραυματισμούς. Θεωρώ ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια θα παίξουμε καλά και θα μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του. Στο πρώτο ημίχρονο γκρίνιαξε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό. Ο κόσμος θέλει τη Δόξα ψηλά. Μερικές φορές δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά. Σε άλλα παιχνίδια παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε. Με την Καβάλα δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε, αλλά τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όσο περνούν οι αγώνες υπάρχει κούραση και πίεση. Αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι στην Πάτρα. Εύχομαι το καλύτερο και για την Καβάλα. Το προηγούμενο διάστημα χάσαμε 3-4 βαθμούς που ήταν πολύτιμοι».

 

Ο Δαύκος ανέφερε: «Νομίζω ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι και το δείξαμε. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα και πάθος και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα ντέρμπι. όπως ήταν αυτό με την Καβάλα. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και φρεσκάδας. Χρειάστηκε εντέλει υπομονή και αυτό το στοιχείο το είχαμε. Με δύο ωραία γκολ πήραμε τη νίκη. Δείξαμε μια χαλάρωση προς το τέλος και αυτός ήταν ο λόγος που μας απείλησε η Καβάλα».

 

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 04:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep