Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τα βρίσκει με Κατσαβάκη ο Σάμιος

Συμβιβαστική λύση με τον Μάκη Κατσαβάκη βρίσκει ο Θανάσης Σάμιος.

Ο πρώην προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Δόξας, προκειμένου να εισπράξει ένα ποσό που εδικαιούτο. Η υπόθεση εκδικάστηκε, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δόξα δεν θα κάνει έφεση. Υπάρχει από κοινού διάθεση για συμβιβαστική λύση, οπότε η υπόθεση θα κυλήσει ομαλά χωρίς προστριβές και περαιτέρω δικαστικές μάχες.
Ως εκ τούτου η υπόθεση που εκκρεμεί είναι αυτή του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Έχει κάνει αγωγή κατά της ομάδας, προκειμένου να διεκδικήσει κάποια χρήματα που του οφείλονται. Η υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί τέλη Μαΐου.

Κοντέων: Μας κοστίζει το άσχημο ξεκίνημα

Δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΕΝΑ 89.4 FM» έκανε ο Πέτρος Κοντέων. Ο αμυντικός της Δόξας είπε τα εξής: «Μας κοστίζει βαθμολογικά το κακό ξεκίνημα, αυτό μας πήγε πίσω», τόνισε αρχικά ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός και συμπλήρωσε: «Είχαμε μέσα στη χρονιά αρκετές απουσίες και τραυματισμούς, ενώ ας μη λησμονούμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Σχετικά με το ντέρμπι με την Καβάλα, θέλουμε να κερδίσουμε όπως στον πρώτο γύρο. Και ο αντίπαλος ψάχνει βαθμούς, αλλά για το γόητρο και τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε διπλά».

* Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει τους Μιλένκοβιτς και Κοντέων για το παιχνίδι με την Καβάλα. Επιστρέφουν οι Πουλάκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης και Ταραλίδης.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep