Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η Δόξα... ζει

Το περιπετειώδες παιχνίδι της Δόξας με την Καλλονή αποτελεί παρελθόν με τους Δραμινούς να έχουν πετύχει το σκοπό τους.

Από τα πιο... ζόρικα ματς που κλήθηκε να δώσει φέτος η Δόξα Δράμας ήταν αυτό με την Καλλονή. Ντέρμπι με τα όλα του και με το θέμα του Μιλένκοβιτς να έχει αφήσει το στίγμα του. Οι «μαυραετοί» πάντως πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή τη νίκη. Μια νίκη που κρατάει ζωντανό το όνειρο της ομάδας για κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Έστω κι αν το γκολ αυτό το έβαλε ο Κάπελ, που μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου άφησε στα κρύα του λουτρού τη Δόξα. Ο Ολλανδός δείχνει ότι συνήλθε, ότι κατάλαβε το λάθος του και ότι έως το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει σημαντικά τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους συμπαίκτες του.
Η Δόξα είναι συνηθισμένη σε απουσίες στις εφετινές αναμετρήσεις. Και το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξάιρεση. Στεργιανός και Σοϊλέδης θα μείνουν για μια ακόμα φορά εκτός λόγω τραυματισμών, ο Ταραλίδης θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο Μιλένκοβιτς θα μείνει εκτός λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε στο ματς με την Καλλονή.

Στον Σέρβο η ΠΑΕ θα βάλει πρόστιμο, ενώ το βέβαιο είναι ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League δεν θα τον αφήσει στο... απυρόβλητο για την ενέργειά του να κάνει χειρονομίες στον πάγκο της Καλλονής. Ο Τζαναβάρας δεν υπολογίζει ούτε στον Πουλάκο που είναι τραυματίας.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep