Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Μείναμε ζωντανοί»

Νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της Δόξας για είσοδο στην επτάδα ήταν αυτή επί της Καλλονής κατά τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο τεχνικός των Δραμινών είπε: «Θέλω να ασχοληθώ μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για την Καλλονή, η οποία έχει πιο υψηλούς στόχους από εμάς. Έχουμε κάνει μια αγωνιστική κοιλιά και ξέραμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κρίσιμο. Αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε πολύ πίσω. Το ματς είχε ένταση από πριν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαμε να μπούμε στην περιοχή της Καλλονής. Από ό,τι μου είπαν το γκολ που βάλαμε ήταν κανονικό. Θα το δούμε βέβαια και στην τηλεόραση.
Με την είσοδο του Κάπελ ευελπιστούσαμε να βάλουμε γκολ. Ξέραμε ότι έχει ταλέντο. Στο δεύτερο παρ' ότι η Καλλονή είχε καλύτερη κυκλοφορία και πατούσε καλύτερα, με το τέρμα που σημειώσαμε κλειδώσαμε τη νίκη. Είμαστε κουρασμένοι, δεν έχουμε το ρυθμό που είχαμε στα άλλα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Σήμερα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, τα έδωσαν όλα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μας κρατάει ζωντανούς. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Συνεχίζουμε Έχουμε τώρα τον Γάζωρο σε τρεις μέρες. Θα δούμε τι προβλήματα έχουμε.
Αυτό που έγινε με τον Μιλένκοβιτς σίγουρα θα το δω από όλες τις πλευρές. Όμως και αυτός ίσως έχει τα δίκια του γιατί πιέστηκε τις δύο τελευταίες μέρες. Δεν επικροτώ πάντως αυτό που έκανε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλά προβλήματα. Είμαστε συνηθισμένοι, θα το παλέψουμε. Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει και μας δίνει ψυχολογία. Το λέω καιρό στους παίκτες ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να μπούμε στην επτάδα. Σιγά σιγά το πιστεύουν και αυτοί. Αν δεν είχαμε τραυματισμούς θα είχαμε 2-3 βαθμούς ακόμα. Αυτό που έκανε ο Κάπελ ήταν άσχημο. Ίσως και ο ίδιος να μην κατάλαβε τι έκανε. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο. Δεν ξεκίνησε γιατί δεν είχε προπονήσεις. Όμως στο ένας εναντίον ενός είναι καλός».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep