Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συγχωρέστε με, δεν πέθανε κανείς»

Ο Λεάντρο Κάπελ μίλησε για την περιπέτειά του στη Δόξα Δράμας, που είχε ως συνέπεια να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε στο sportdrama.gr και είπε τα εξής:

-Λεάντρο σου χρεώνουν ότι έφυγες από την αποστολή μετά το παιχνίδι στον Βόλο χωρίς να ενημερώσεις κανένα.

«Είχα ένα πρόβλημα και έπρεπε να πάω οπωσδήποτε στην Αθήνα. Δεν είχα άλλη επιλογή».

-Τότε γιατί δεν ζήτησες άδεια από τον προπονητή ή τον γενικό αρχηγό;

«Εγώ μίλησα με τον κ. Κασδοβασίλη πριν από το παιχνίδι και μου είπε 'άσε θα δούμε μετά το παιχνίδι'. Μετά το παιχνίδι όταν τον έψαξα, μου είπαν ότι ήταν στους δημοσιογράφους, στην συνέντευξη τύπου μαζί με τον κόουτς. Αλλά εγώ έπρεπε να φύγω για να προλάβω το λεωφορείο. Πριν από το ματς μίλησα και με τον κ. Πούλο, δεν μίλησα ποτέ με τον κ. πρόεδρο, και μου είπε ότι θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Μετά το ματς δεν μίλησα τελικά με κανένα και έφυγα»

-Χωρίς όμως να πάρεις άδεια από κάποιον;

«Ναι, χωρίς να πάρω άδεια»

-Τώρα όμως ο κόσμος λέει ότι πρόδωσες την ομάδα και τους φιλάθλους, εσύ τι νομίζεις;

«Άλλο η ομάδα, άλλο ο κόσμος. Με την ομάδα (παίκτες) δεν υπάρχει πρόβλημα. Έγινε αυτό που έγινε, δεν ήταν σωστό, αλλά με την ομάδα, τα άλλα παιδιά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Κανένας παίκτης από την ομάδα πιστεύω πως έχει πρόβλημα μαζί μου. Μόνο με τον κόσμο υπάρχει πρόβλημα».

-Για τον κόσμο λοιπόν και το πρόβλημα που υπάρχει εκεί τι έχεις να πεις;

«Ότι έχουν δίκιο. Καταλαβαίνω τον κόσμο και του ζητάω συγγνώμη».

-Η ομάδα κάνει μια προσπάθεια να ανέβει ψηλά. Και σε αυτήν την προσπάθεια βασίζονταν πάνω στον Κάπελ που είναι ο πρώτος σκόρερ. Εσύ όμως την άφησες και έφυγες δείχνοντας έτσι ότι δεν σε νοιάζει η προσπάθεια, αλλά κοιτάς μόνο τον εαυτό σου...

«Αν δεν με ένοιαζε η ομάδα δεν θα γυρνούσα πίσω. Μετά τα όσα έγιναν και τα όσα μου είπαν μετά (εννοεί τις βολές του κόσμου) θα μπορούσα να πω ότι δεν με ενδιαφέρει η Δόξα και το τι θα κάνει στο πρωτάθλημα. Τότε δεν θα γύριζα καθόλου και δεν θα είχα κανένα λόγο να βγω και να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Για παράδειγμα έχουμε τον Μπαγκούρα στον Πανσερραϊκό, που έφυγε δέκα φορές και ξαναγύρισε και συνέχιζε να βάζει γκολ και να βοηθάει την ομάδα».

-Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν μετά απ’ όλα αυτά, ο κόσμος , η ομάδα, ο προπονητής, ο Κασδοβασίλης, όλοι, ότι είναι δυνατόν να ξεχάσουν τι έγινε και σαν να μην συνέβη τίποτε να γυρίσεις κανονικά στην ομάδα και να είναι όλα όπως πριν;

«Ναι για μένα όλα μπορούν να γίνουν ξανά τα ίδια. Νομίζω ότι ο κόσμος θεωρεί το πρόβλημα πιο μεγάλο απ’ ότι πραγματικά είναι. Οκ έκανα λάθος. Το ξέρω. Το κατάλαβα. Και εγώ έχω αναστατωθεί, έχω στεναχωρηθεί. Ας μου βάλει η διοίκηση το πρόστιμο που θέλει και μια τιμωρία, αλλά μετά να με αφήσουν να παίξω. Θέλω να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα μου. Από αυτό που έκανα δεν πέθανε κανείς . Έχουμε δέκα παιχνίδια μπροστά και πρέπει η ομάδα να κερδίζει».

-Ο πρόεδρος είπε κάπου ότι τον πρόδωσες, το γνωρίζεις;

«Όχι… όχι… θέλω να με καταλάβεις… θέλω να το ξαναπώ…. δεν υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες… ούτε με τον πρόεδρο. Είχα κάτι δικό μου… ένα πρόβλημα… και έπρεπε πάση θυσία να το κάνω...και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο, με έχει βοηθήσει πολύ και είμαι στεναχωρημένος που πιστεύει κάτι τέτοιο και θέλω να ζητήσω και από αυτόν συγνώμη για ότι έγινε. Δεν το έκανα αυτό που έκανα χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα όμως θέλω να γυρίσω, να παίξω και να σκοράρω για την ομάδα, για τον κόσμο και για μένα τον ίδιο».

-Ειπώθηκε ότι μπορεί να τα κάνεις αυτά και να λες τώρα ότι ζητάς συγνώμη από φόβο ότι θα σου γίνει διακοπή συμβολαίου και το καλοκαίρι θα έχεις πρόβλημα να κάνεις μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Είναι έτσι;

«Όχι, γιατί εγώ μίλησα με τον δικηγόρο μου και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί ο νόμος λέει ότι δεν μπορεί να γίνει διακοπή συμβολαίου αν υπάρχει χρόνος μικρότερος από έξι μήνες από τότε που τελειώνει το συμβόλαιο μου. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Δεν είναι αυτός ο λόγος που θέλω να γυρίσω στην ομάδα».

-Τελικά γιατί πήγες στην Αθήνα;

«Είχα ένα πρόβλημα με τα χαρτιά μου. Με ειδοποίησαν να παρουσιαστώ στην πρεσβεία της Ολλανδίας για την ταυτότητα μου».

-Αφού τα Χριστούγεννα είχες πάρει άδεια και πήγες στην Ολλανδία για τον λόγο αυτό.

«Όχι, τότε πήγα για το διαβατήριο . Τώρα πήγα για να κάνω την ταυτότητα μου. Είναι άλλο πράγμα. Πήγα να την πάρω. Μάλιστα τα χαρτιά που τους πήγα δεν ήταν αρκετά και μου είπαν να τους πάω και κάποια άλλα. Την επόμενη μέρα το πρωί έφυγα και πήγα στην Ολλανδία για μια μέρα για να δω τον πατέρα μου. Είναι πολύ σοβαρά άρρωστος. Έχει καρκίνο και ήθελα να πάω να το δω για λίγο. Και γύρισα το Σάββατο. Έχω το εισιτήριο που πήγα μέσω Μονάχου και αν χρειαστεί αύριο θα το δείξω όταν θα πάω να μιλήσω με την διοίκηση».

-Έχεις παράπονα από την Δόξα;

«Όχι . Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι η πρώτη μου ομάδα που έγινα επαγγελματίας. Και θέλω μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι στην Δράμα να την βοηθήσω όσο μπορώ».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep