Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αποφασίζει για Σοϊλέδη

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αν θα χρησιμοποιήσει τον Έλληνα οπισθοφύλακα.

Πλώρη για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης, που θα της δώσει το δικαίωμα να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω στη βαθμολογία, έχει βάλει η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» υποδέχονται την Κυριακή (3/3) τον Ηρακλή Ψαχνών και με την παρουσία του κόσμου τους, που είναι διατεθειμένος να δώσει δυναμικό παρών, θα επιδιώξουν το τρίποντο. Ο Τζαναβάρας έχει ορισμένα προβλήματα με απόντες, τα οποία επιδιώκει να λύσει με τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.
Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Μιλένκοβιτς και Καμινιώτης, όπως και ο τραυματίας Περπερίδης. Αναφορικά με την κατάσταση του Σοϊλέδη, τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα έκανε το Σάββατο (2/3) το απόγευμα θεραπεία και ανάλογα με την εισήγηση του γιατρού θα αποφάσιζε ο Τζαναβάρας για τη χρησιμοποίησή του, ή όχι.
Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, εκτός έμειναν οι Μερακλής και Αμανατίδης και ως εκ τούτου η 20άδα που ανακοινώθηκε απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Μένκα, Ταραλίδης, Μπάρος, Στόικος, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Μπαλής, Πουλάκος, Τότο, Μουδούρογλου, Κανετίδης, Κασσός, Χιντασέλι, Μκρτσιαν, Μπουτζίκος, Κάπελ, Κοντέων, Σοϊλέδης

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep