Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα και απευθείας άνοδο»!

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν έκρυψε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει στόχο την απευθείας άνοδο.

Οι «Μαυραετοί» έχουν «χτίσει» ένα σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα και ο προπονητής τους, Παναγιώτης Τζαναβάρας με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σημείωσε ότι στόχος είναι ο προβιβασμός στη μεγάλη κατηγορία και, γιατί όχι, απευθείας, χωρίς τη διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τελευταίο σερί αγώνων:

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας και έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε πολλές ώρες στο γήπεδο και βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται. Αγχνώνομαι και προβληματίζομαι για το κατά πόσο θα συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό.

Προσπαθώ να διαβάσω κάθε λεπτομέρεια και να καταφέρω να διατηρήσω την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Η προπονητική είναι περίεργο πράγμα, γιατί πρέπει να ξέρεις τα πάντα για τους παίκτες σου. Στην προσωπική ζωή τους, την διατροφή τους, τη διασκέδασή τους. Οι παίκτες μου εκτιμούν την προσπάθεια που κάνω και είναι πολύ θετικοί στον τρόπο δουλειάς, γι’ αυτό και παρουσιάζονται τόσο καλά σαν ομάδα».

Για τον στόχο της Δόξας Δράμας:

«Είμαστε στην δέκατη θέση, όμως η απόστασή μας δεν είναι απαγορευτική ακόμη και για απευθείας άνοδο. Στην αρχή έλεγαν πως στόχος είναι η παραμονή. Τώρα λέμε να μπούμε στα πλέι οφ. Δεδομένα ο στόχος είναι εφικτός, όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, γιατί έχουμε συνεχώς παιχνίδια. Πρέπει να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου είναι τα πλέι οφ, ενώ ακόμη πιο πίσω και η απευθείας άνοδος, με τον πρώτο να είναι ο πιο βατός. Αισιοδοξώ πως η δουλειά που κάνουμε, στην πορεία να μας δώσει κάτι παραπάνω».

Για τα στοιχεία που έχει δώσει στην ομάδα του:

«Θεωρώ πως μια ομάδα, χωρίς αμυντική λειτουργία δεν μπορεί να πάει πουθενά. Όταν δέχεσαι εύκολα τέρματα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, γι’ αυτό και δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτό. Σε συνεργασία με τους παίκτες που θέλουν να παίζουν άμυνα. Όλη η ομάδα αμύνεται καλά. Βέβαια, πρέπει να προσέχουμε και την επιθετική λειτουργία, καθώς αν ήμασταν ήδη καλύτεροι σε αυτό τον τομέα, ίσως είχαμε και περισσότερους βαθμούς τώρα».

Για το έμψυχο δυναμικό:

«Δεν έχουμε ρόστερ μεγάλο σε εμπειρία, όπως άλλες ομάδες πιθανώς. Έχουμε 26 ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξίες, γιατί προέρχονται από μικρότερες ομάδες. Χαρακτηριστικό πως την τελευταία Κυριακή πήραμε τους τρεις βαθμούς, από τις τρεις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο. Σέβομαι τους παίκτες μου και αυτοί μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το ματς με τον Πανσερραϊκό το πήραν οι τρεις αλλαγές. Ο Μπαλής, ο Στόικος και ο Κάσσος. Όλοι τους νεαροί από ομάδες μικρότερων κατηγοριών ».

Για τους φιλάθλους της ομάδας:

«Οι άνθρωποι της Δράμας είναι χαρούμενοι για αυτό που βλέπουν, καθώς διακρίνει πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Ο κόσμος εδώ έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα. Μας έχουν δώσει μπράβο ακόμη και σε ήττα, όπως κόντρα στον Παναιτωλικό».

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep