Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναζητά σχέδιο νίκης

Η Δόξα Δράμας φιλοξενείται την Κυριακή (17/2) στο «Ελ Πάσο» και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει λόγους να προβληματίζεται.

Ως γνωστόν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλλιθέας θυμίζει... χωράφι και οι Δραμινοί θα πρέπει να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα φύγουν με το «διπλό» από την Αθήνα. Ο Τζαναβάρας θέλει τη νίκη για να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που έχει χτίσει (οκτώ παιχνίδια αήττητη η Δόξα), προκειμένου να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη επτάδα η ομάδα της Δράμας. Εκείνο που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή των «μαυραετών» είναι η απουσία του φορμαρισμένου Λεάντρο Κάπελ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και εκείνη του Κοντέων, που και αυτός έχει συμπληρώσει κάρτες και εκτίει ποινή.

 

Ανακοίνωση για Σαμλίδη

Οι φίλοι της Δόξας Δράμας εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας, Λευτέρη Σαμλίδη. Αναλυτικά: «Δυστυχώς, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, η Δόξα είχε την ατυχία να απωλέσει έναν ακόμη από τους ήρωες της μεγάλης ομάδας των τελικών, τον τερματοφύλακα Λευτέρη Σαμλίδη.
Το δυσάρεστο γεγονός το πληροφορηθήκαμε δυστυχώς πολύ αργά στο Σύνδεσμο και γι’ αυτό ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη που η παρούσα δεν εστάλη στα μέσα πιο νωρίς.
Όπως και να έχει, η απώλεια για την οικογένεια της Δόξας είναι μεγάλη. Αν ο Λευτέρης Σαμλίδης είναι για τους παλιότερους ο τερματοφύλακας του τελικού Κυπέλλου του 1958, είναι και για εμάς όλους, πέρα από διακεκριμένος ποδοσφαιριστής, ένας οπαδός της Δόξας που δεν έπαψε να έρχεται στο γήπεδο ούτε στα πλέον 'πέτρινα' χρόνια. Το μοιραίο άλλωστε εγκεφαλικό τον χτύπησε λίγο μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.
Τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους του. Σε ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς για όλα όσα πρόσφερες κύριε Λευτέρη».

Με τιμή,

ΣΦ Δόξας Δράμας «Μαυραετοί».

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep