Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Ρεφάραμε...»

Με την ισοπαλία στη Λάρισα η Δόξα ρέφαρε το 1-1 με τη Νίκη Βόλου, όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο προπονητής των «μαυραετών» δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς σε ωραίο γήπεδο με ταχύτητα και ποιότητα που ίσως άγγιξε επίπεδα άλλης κατηγορίας. Είδαμε δύο ομάδες εξαιρετικές. Παίζαμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι. Εμείς την αντιμετωπίσαμε σωστά. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή της μπάλας στον άξονα αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα εκτός από δύο φάσεις. Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Είμαστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Κυριακή με τη Νίκη Βόλου. Εκεί δεν κερδίσαμε όχι ίσως για αγωνιστικούς λόγους. Σήμερα με την ισοπαλία ρεφάραμε κάπως. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

-Σας αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας;

«Πάντα στο ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Βλέπετε ότι προσέξαμε στην άμυνα και με την ταχύτητα στην επίθεση προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρήκαμε αρκετές φορές ανοργάνωτη την άμυνα της ΑΕΛ, αλλά ίσως να ήμασταν άτυχοι και όχι και τόσο προσεκτικοί. Σε ένα δύσκολο ματς όπως το σημερινό ξεκινάς πρώτα να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα ότι καταφέρεις».

 

Ο Ιβάν Ρούσεφ εκπροσώπησε τους παίκτες της Δόξας και είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με κόσμο στο γήπεδο και δεχτήκαμε πίεση. Το αντιμετωπίσαμε καλά το παιχνίδι και στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά καθαρές ευκαιρίες δεν είχε. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχοι να κερδίζουμε. Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό και είμαστε 8 ματς αήττητοι. Εμείς οι παίκτες θα πρέπει να μιλάμε πιο λίγο και να παίζουμε πιο πολύ. Η θέση της ΑΕΛ είναι στη Σούπερ Λίγκ όπως και της Δόξας».

 

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep