Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Ενίσχυση επειγόντως»

Ποδοσφαιριστές που να έχουν επαφή με τα δίχτυα ζήτησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας ευχαρίστησε τον Στάθη Σταθόπουλο για όσα είπε και ανέφερε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Θρασύβουλο: «Επειδή ζούσα πέρσι σε μια ομάδα, τον Βύζαντα Μεγάρων, ξέρω τι σημαίνουν αυτά τα πράγματα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια για το αξιόμαχο της ομάδας του. Το σίγουρο είναι ότι δεν υποτιμήσαμε τον Θρασύβουλο. Όλη την εβδομάδα λέγαμε αυτό το πράγμα, γιατί ο Θρασύβουλος έχει δυνατό DNA και πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε καλές ευκαιρίες για να κάνουμε το 1-0 και το 2-0. Αυτό μας δημιούργησε εκνευρισμό και άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο κατορθώσαμε να σκοράρουμε με τον Καπέλ ο οποίος έπαιξε με μία προπόνηση. Περίμενα μία φάση από αυτόν και το έκανε. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να σκοράρει μόνο ο Κάπελ η ο Ταραλίδης με το Ρούσεφ.

Χρειάζομαι και άλλους παίκτες να σκοράρουν. Άρα αυτό που φαίνεται και γνωρίζουμε όλοι είναι ότι χρειαζόμαστε επειγόντως ενίσχυση στην επίθεση. Το βλέπετε όλοι και το γνωρίζετε όλοι. Θεωρώ την νίκη παρά πολύ σημαντική και μας ανεβάζει βαθμολογικά πολύ. Ανεβάζει και τις προσδοκίες. Όμως οι υψηλές προσδοκίες θέλουν και κάποιους παίκτες να τις εκπληρώσουν. Θεωρώ ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει αυτήν την εβδομάδα και η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει να ενισχυθεί. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε βελτιώσει την ομάδα.

Σήμερα δεν παίξαμε όπως παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Δεν είχαμε τόσο καλή κυκλοφορία και σίγουρα αυτό που μας έλειψε ήταν το γρήγορο γκολ. Δεν ήρθε, έμεινε το σκορ στο 1-0, τέλος καλό όλα καλά. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους τόσο σήμερα όσο και τον τελευταίο καιρό. Βρήκαμε την ομάδα προτελευταία και την βελτιώσαμε όσο μπορούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο και να λύσει τα προβλήματα του».

Ακολούθως απάντησε σε ερωτήσεις και δήλωσε:

«Φυσικά και φοβήθηκα όχι μόνο στο τέλος αλλά και στην αρχή. Βλέπωντας χαμένες ευκαιρίες σε κενή εστία. Φυσικά. Και γενικά ήμουν ανήσυχος όλη την εβδομάδα. Όταν κερδίζεις ανεβαίνει ο πήχης και γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Τότε όμως είναι που χρειάζεσαι ποιότητα και την χρειαζόμαστε, πρέπει να την πάρουμε, πρέπει να την αποκτήσουμε. Οι μεταγραφικοί στόχοι δεν περιορίζονται στην απόκτηση μόνο επιθετικών αλλά και πλάγιου και τερματοφύλακα.

Οι δύο που έπαιξαν από τις μεταγραφές θέλουν δουλειά, πρέπει να μπουν να ενταχθούν στο στυλ της ομάδας, είναι πολύ νωρίς να τους κρίνουμε. Ο Μπουτζίκος έχει εμπειρία και ο Μπαλής μας έδωσε τρεξίματα στο κέντρο, όταν κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν κουραστεί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Όπως και ο Χιντασέλι που σιγά -σιγά μπαίνει και είναι ένας παίκτης για το μέλλον της Δόξας. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες και το είδατε και στο Βύζα όπου γύρισε το παιχνίδι και σήμερα κόντεψε να βάλει γκολ
Το παιχνίδι με τον Φωκικό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Β’ εθνική».

Ο τερματοφύλακας, Κώστας Δαύκος είπε: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι από μια ομάδα που κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια. Τους εύχομαι καλό κουράγιο. Το παιχνίδι πήγε όπως το φοβόμασταν. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε γρήγορα, αλλά ευτυχήσαμε να το πετύχουμε με τον Κάπελ και να ξεκλειδώσουμε την άμυνα του Θρασύβουλου. Κρατώ μόνο τις πολλές ευκαιρίες και τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε την συνέχεια».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep