Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβληματίζει η άμυνα

Η Δόξα Δράμας θα παραταχθεί στην Καβάλα χωρίς τους Μιλένκοβιτς, Περπερίδη.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Γαζώρου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κράτησε μεταξύ άλλων την πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτή επιβάλλεται και στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα την Κυριακή (16/12) αν θέλουν οι «Μαυραετοί» να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα, όμως ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην άμυνα. Και αυτό γιατί ο Νίνο Μιλένκοβιτς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, ενώ ο Μπάμπης Περπερίδης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Τζαναβάρας παρακολούθησε τον αγώνα της Καβάλας με την ΑΕΚ την Πέμπτη (13/12), διαπίστωσε ατού και αδυναμίες και θεωρεί ότι αν η ομάδα του δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μπορεί να φτάσει στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πρωταθλήματος.

Η 20άδα που θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Καβάλα: Δαύκος, Γουμάγιας, Γκαρακλίδης, Σικαλιάς, Κάστσελαν, Στεργιανός, Μπάρος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κανετίδης, Κάπελ, Πουλάκος, Θάνος, Χιντατσέλι, Αμανατίδης και Κάσσος.

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep