Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Τοπούζη η Δόξα

 

Οι «μαυραετοί» επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

 

Με γκολ του Πέτρου Τοπούζη στο 60’ η Δόξα Δράμας συνδύασε με νίκη τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της στο φιλικό παιχνίδι με τους Πόντιους που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10/09).

 

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χάρη Μπριλάκη να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νέβεν Μάρκοβιτς, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση. Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε και τον Πορτογάλο μέσο Τζόσουα Σίλβα και αποφάσισε να τον «κόψει». Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γκαμπόρ είχε σουτ στο δοκάρι.

 

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Γιάννη Ταραλίδη από τον Λεβαδειακο.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ Πιτσόκος (78' Αθανασιάδης), Σικαλιάς (46' Μπριλάκης),  Βέρτζος, Μάρκοβιτς (80' Στεργιανός),  Λεάντρο (77' Ζοσουέ), Λίμα (80' Μαρκόπουλος), Γκαμπόρ (46' Νιάρος), Βάντερσον (67' Ρούτσης), Κάπελ (55' Τοπούζης), Αραβίδης (70' Κουμπρόγλου).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Νάϊτος (38' Λιόνας), Λουϊζίδης,  Σιέμπης, Καρατασιάδης, Καραμπατσακίδης, Μπιτέλης, Λεπτοκαρίδης, Δερμιτζόγλου, Πλατάκης, Μωϋσιάδης.

 

Last modified onΚυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2011 04:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep