Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περισσότερο θάρρος και θράσος»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έμεινε ευχαριστημένος από το 0-0 της Δόξας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο εξήγησε ποια στοιχεία θέλουν βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας της Δράμας: «Στο α΄ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως σιγά σιγά χάσαμε τα τρεξίματά μας, με αποτέλεσμα οι καλοί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να έχουν καλυτερη κυκλοφορία απο μας και να μας δημιουργήσουν αυτή την ευκαιρία που κινδυνέψαμε να δεχτούμε τέρμα. Θεωρώ γενικά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο πρώτο ημιχρονο ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου καλύτερος και στο δεύτερο εμείς. Με τον τραυματισμό του Σοϊλέδη που είχαμε στο ημίχρονο και την είσοδο του Ιβαν και λίγο αργότερα του Θάνου, νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες, οπότε ήρθε αυτό το 0-0. Δυστυχώς ο Ρούσεφ από το 65' ένιωσε ένα σφίξιμο και ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές δεν μπορούσαμε να βγάλουμε παίκτες στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου και σε πολλές φάσεις ο Θάνος ήταν απομονωμένος.

Θα σταθώ σε δύο σημεία: Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που σε δεύτερο παιχνίδι δεν δέχεται τέρμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου. Είχαμε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα. Πρεπει να διορθώσουμε και να αναπτυσσόμαστε με περισσότερο θάρρος, με περισσότερο θράσος το παιχνίδι μας, με περισσότερο αυτοσχεδιασμό για να μπορέσουμε να σκοράρουμε πιο εύκολα. Είμαι ευχαριστημένος. Το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά δεν είναι και άσχημο. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και σε λίγο καιρό θα είμαστε αρκετά καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Καλή συνέχεια και σε εμάς».

 

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πέτρος Καμηνιώτης, που είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε έτσι όπως θέλαμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Στη συνέχεια δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί, να βάζαμε ένα γκολ».

 

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep