Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Ακόμα στο τέσσερα»

Ο προπονητής της Δόξας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» για το πρωτάθλημα και τους «μαυραετούς».

Αναλυτικά:

Για τον ερχομό του στη Δόξα: «Όταν μου έγινε η πρόταση δεν είχα παρά να τη δεχτώ. Ήρθα με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες. Η εμπειρία μου από τον Αστέρα Τρίπολης με βοηθάει στα βήματα που κάνω τώρα, καθώς η ομάδα έπαιζε τότε στη Superleague. Έχω μάθει στις δύσκολες αποστολές, οπότε δεν φοβήθηκα να έρθω στη Δόξα».

Για τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου ξανά στη Δράμα: «Δεν θεωρώ ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είναι καλός προπονητής. Δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ σημαντικό όχι γιατί έρχεται ξανά στη Δράμα ο Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά επειδή είναι μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν έχει εξοικειωθεί με την ομάδα: «Την ομάδα ακόμα δεν την έχω κάνει κτήμα μου. Νιώθω ότι μετά τα Γιαννιτσά άρχισα να νιώθω την ομάδα. Αυτό με βοήθησε να συμπεριφερθώ ανάλογα στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πιερικό. Είναι ένα ρόστερ 29 παικτών. Θέλω να το σεβαστώ και να αγωνίζονται οι καλύτεροι».

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό: «Δεν υπήρχε μυστικό με τον Πιερικό. Το θέμα είναι πώς θα δώσεις αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν καλή. Δούλεψα εκεί και τους ξεκαθάρισα ότι αν δεν δεχόμαστε γκολ θα νικάμε. Κλείσαμε καλά τους χώρους και λειτουργήσαμε καλά. Ήταν ορόσημο το παιχνίδι της Κατερίνης, τη χρειαζόμασταν. Γι' αυτό αφιέρωσαν τη νίκη στον κόσμο, του οποίου ο εγωισμός είχε πληγωθεί».

Για τους Αντώνη Κασδοβασίλη-Θανάση Σάμιο: «Η ομάδα υπολείπεται σε μερικά κομμάτια της οργάνωσης. Ήρθε ο κ. Ιωαννίδης και θα βοηθήσει. Όσον αφορά στη δική μου συνεργασία με τον κ. Σάμιο, οτιδήποτε θέμα του έχω ζητήσει το έχει λύσει. Έχουμε καλή συνεργασία. Με τον Κασδοβασίλη διαπιστώνω πόσο αγαπητός είναι στην πόλη. Είναι η ψυχή της ομάδας. Αγαπάει την ομάδα και φαίνεται. Είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί. Θα δούμε τη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης: «Η Δόξα με άριστα το δέκα βρίσκεται στο τέσσερα. Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίζει τη μία στόπερ και την άλλη στη μεσαία γραμμή. Θέλουμε να δημιουργήσω έναν κορμό στην ομάδα. Μέσα από εκεί θα έρθει η βελτίωση».

Για το ρόστερ της Δόξας: «Δεν είναι το πιο ακριβό, αλλά ούτε και το πιο φθηνό. Είναι καλό το ρόστερ».

Για το αν υπάρχουν εναλλακτικές στη Δόξα: «Δεν υπάρχει βάθος σε μεγάλο βαθμό, αλλά εμείς θα επιδιώξουμε να υπάρχει. Πρέπει να προστατεύουμε τα πόδια των παικτών. Θέλω να έχω ισορροπίες στις γραμμές μου. Έρχονται από πίσω κάποια παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Θα προτείνω να γίνουν δύο νεαροί επαγγελματίες. Στη Δράμα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να τους ανακαλύψουμε και να τους δουλέψουμε. Έχω κάποια σχέδια. Θα μιλήσω με τον κ. Σάμιο. Ο ίδιος μου είπε: 'Βάλε νέους παίκτες'. Εγώ θα το κάνω όταν είναι έτοιμοι. δεν θέλω να βιαστώ και να τους χρησιμοποιήσω όταν δεν είναι έτοιμοι».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί: «Όλες οι ομάδες έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Αυτό που είναι τραγικό είναι να μην έχουν οι ομάδες κορμό. Παλιά ο ένας ήξερε τον άλλο με κλειστά τα μάτια. Τώρα πώς θα μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου; Κρυφός πόθος για εμένα είναι δω την ομάδα πολύ ψηλά».

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep