Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πληγωμένοι «μαυραετοί»

Η Δόξα Δράμας ηττήθηκε από τον Οδυσσέα Κορδελιού με 1-0 και έμεινε εκτός Κυπέλλου.

Οι «μαυραετοί» δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα έχασε με 1-0, χάρη σε γκολ του Ευθυμιάδη στο 61', με σουτ από τη μεγάλη περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα οι Δραμινοί είχαν δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία με γεμίσματα και από στημένες φάσεις. Ωστόσο ο γκολκίπερ του Οδυσσέα Κορδελιού, Κραβαρίτης, ήταν σταθερός και κράτησε απαραβίαστη έως το φινάλε την εστία του. Ακόμα και στο 90+4' φώναξε παρών, όταν ύστερα από το κόρνερ του Ρούσεφ και την κεφαλιά του Κοντέων μπλόκαρε σταθερά.

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Σάρρος, Μπολόσης (90' Παπαδόπουλος), Ζαγναφέρης (55' Ευθυμιάδης), Αχαλινόπουλος (36' Ιβανίδης), Κυριακίδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Αγτζίδης (46' Ρούσεφ), Κάστσελαν, Κοντέων, Γκαρακλίδης, Καμινιώτης, Ντος Σάντος (69' Περπερίδης), Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Θάνος, Καπνίδης (36' Ταραλίδης).

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep