Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιούμαστε να είμαστε στη Superleague»

Ο Θανάσης Σάμιος Ο Θανάσης Σάμιος

Υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος.

 

Η Δόξα Δράμας δικαιούται μία θέση στη Superleague, υποστήριξε ο Θανάσης Σάμιος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο μεγαλομέτοχος των «Μαυραετών» τόνισε πως επιθυμεί την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και παραδέχθηκε πως το ρόστερ της ομάδας του ναι μεν είναι επαρκές για την Football League, αλλά για τη μεγάλη κατηγορία θα χρειαστεί ενίσχυση.


«Θα είμαι λακωνικός. Χρειάζεται κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Χρειάζονται άνθρωποι που το αγαπούν και θέλουν να το προστατευόσουν. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας κανονικά. Είναι δύσκολα τα πράγματα, εγώ πιστεύω πως δικαιούμαστε να είμαστε στην Superleague. Πάνω από όλα όμως θέλουμε να γίνει άμεσα κάθαρση. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αδειοδότησης για τον δικό μας φάκελο. Μακάρι να είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα από νωρίτερα», ήταν τα αρχικά λόγια του Θανάση Σάμιου στο Novasportfm.


Αναφορικά με τις δυνατότητες του ρόστερ που διαθέτει η Δόξα, είπε τα εξής: «Το ροστερ μας είναι καλό για την Football League, όμως θέλουμε ενίσχυση αν παίξουμε στην Σούπερ Λιγκ. Στην παράταση που θα δοθεί στις ομάδες που θα ανεβούν κατηγορία τώρα, δεν ξέρω αν θα ισχύει και για δανεικούς. Θα μπορούμε να πάρουμε ελεύθερους, αλλά θα είναι δύσκολο να αποκτηθούν παίκτες την τελευταία στιγμή. Πως θα μπουν στο κλίμα και πως θα αφομοιώσουν το σύστημα της ομάδας;».


Τέλος ο Θανάσης Σάμιος εμφανίστηκε σγουρος ότι στην Football League η Δόξα μπορεί να πρωταγωνιστήσει: «Τα περισσότερα συμβόλαια των παικτών έληξαν στις 30 Ιουνίου, εφόσον έγιναν τα παιχνίδια των play off, τα οποία και θεωρούμε παράνομα, έπρεπε να παίξουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Πάμε στο σήμερα, έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Football League, αλλά οι διαφορές με την Superleague είναι πάρα πολύ μεγάλες».

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep