Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αν έχεις ψυχή, φεύγεις»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης και τόνισε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει για να ταρακουνηθεί η ομάδα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης και τόνισε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει για να ταρακουνηθεί η ομάδα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας και τόνισε πιστεύει πολύ στα παιδιά και την ομάδα, αλλά χρειάζονται ένα ταρακούνημα που πρέπει να το προκαλέσει ο ίδιος.

«Η παραίτηση μου είναι στη διάθεση της διοίκησης. Ξέρω πως έχουμε ένα παιχνίδι σημαντικό την Δευτέρα, θα μιλήσω και με τον πρόεδρο, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να πάει προς το καλύτερο. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχω να κάνω για να την βοηθήσω».

Την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών και την ήττα της Δόξας που σύμφωνα με τον Ελληνα τεχνικό «κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά».

«Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη. Μια να μας φταίνε τα δοκάρια και μια η ατυχία. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, το ξέρετε και εσείς. Επειδή εγώ θέλω να προκαλώ την τύχη μου, όταν έχεις παίξει τέσσερα παιχνίδια και έχεις ένα βαθμό σε μια ομάδα όπως είναι η Δόξα, πρέπει να δηλώσεις την παραίτηση σου. Εμένα μου συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου και η παραίτηση μου είναι στη διάθεση της διοίκησης. Ξέρω πως έχουμε ένα παιχνίδι σημαντικό την Δευτέρα, θα μιλήσω και με τον πρόεδρο, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να πάει προς το καλύτερο. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχω να κάνω για να την βοηθήσω. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά καταρρεύσαμε. Το είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπορείς χωρίς προπόνηση να παίζεις. Παίξαμε Δευτέρα απέναντι στον Πανσερραϊκό, μια ομάδα που είναι και αυτή γυμνασμένη και είναι δύσκολο μέσα σε αυτές τις ημέρες και με αυτό το ταξίδι να ανταπεξέλθεις».

«Θέλω να πω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από την Δόξα και ιδιαίτερα από τον κύριο Σάμιο. Είναι άψογος σε όλα του. Για εμένα, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, έτσι είναι εδώ. Βλέπω και τον κόσμο της Δόξας, στον οποίο δεν υπάρχει αυτή η αύρα που θέλω και εγώ. Εχουν δίκιο και οι άνθρωποι, αφού δεν ξεκίνησε όπως πρέπει η ομάδα και ίσως να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω».

Τα Ψαχνά δεν σας ταιριάζουν, αφού πέρσι εδώ με τον Πιερικό χάσατε την είσοδο στα play off;

«Πιστεύω είναι σύμπτωση. Δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο, έτυχε να παίξουμε πέρσι εδώ το τελευταίο παιχνίδι, φέτος ήρθε αυτό. Δεν είναι κακός δαίμονας η ομάδα των Ψαχνών». Είναι απαράδεκτο να παίζεις Δευτέρα βράδυ να έχεις αγώνα πάλι την Πέμπτη. Τρίτη είχαμε χαλάρωμα και Τετάρτη το ταξίδι για να έρθουμε εδώ. Μια προπόνηση κάναμε εδώ και πάλι καλά που μας έδωσαν ένα γήπεδο».

Ο Τάκης Λουκανίδης που ήταν στην εξέδρα είπε πως νιώθει ντροπή για αυτή τη Δόξα που είδε σήμερα.

«Αυτό το είπε ο κύριος Λουκανίδης. Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για κάτι που είπε κάποιος άλλος».

Ποιο είναι το πρόβλημα της Δόξας και δεν μπορεί να βγάλει την ποιότητα ως ομάδα ενώ έχει καλούς παίκτες;

«Αν έχεις ψυχή και καρδιά φεύγεις για να αλλάξει και να ταρακουνηθεί η ομάδα. Μπορεί να μην μου κολλάει και εμένα. Είναι, όμως, μια ομάδα που εγώ πήρα κάποια παιδιά που τα πιστεύω πάρα πολύ. Ο πρόεδρος πίστεψε σε εμένα, πιστεύω πως κάναμε μια καλή δουλειά, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα».

«Πολλά μπορούν να φταίνε. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Σήμερα δεν μου άρεσε ούτε εμένα η ομάδα και πιστεύω πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Αν έχεις ψυχή και καρδιά φεύγεις για να αλλάξει και να ταρακουνηθεί η ομάδα. Το να περιμένω να αλλάξουν μόνα τους, ή τη μοίρα μου δεν έχει νόημα. Μπορεί να μην μου κολλάει και εμένα. Είναι, όμως, μια ομάδα που εγώ πήρα κάποια παιδιά που τα πιστεύω πάρα πολύ. Ο πρόεδρος πίστεψε σε εμένα, πιστεύω πως κάναμε μια καλή δουλειά, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν έρχονται, όμως, κάτι πρέπει να αλλάξει. Οι άνθρωποι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και εγώ πάντα τις παίρνω. Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλο μου και έτσι κάνω και τώρα».

«Είναι απαράδεκτο να παίζεις Δευτέρα βράδυ να έχεις αγώνα πάλι την Πέμπτη. Τρίτη είχαμε χαλάρωμα και Τετάρτη το ταξίδι για να έρθουμε εδώ. Μια προπόνηση κάναμε εδώ και πάλι καλά που μας έδωσαν ένα γήπεδο»

Πάντα ο προπονητής φταίει σε μια ομάδα;

«Θέλω να πω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από την Δόξα και ιδιαίτερα από τον κύριο Σάμιο. Είναι άψογος σε όλα του. Για εμένα, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, έτσι είναι εδώ. Βλέπω και τον κόσμο της Δόξας, στον οποίο δεν υπάρχει αυτή η αύρα που θέλω και εγώ. Εχουν δίκιο και οι άνθρωποι, αφού δεν ξεκίνησε όπως πρέπει η ομάδα και ίσως να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω. Θέλω εκεί που είμαι να είμαι καλά».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep