Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Στόχος η επτάδα»

Τι είπε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Για δεύτερο παιχνίδι κερδίζουμε εντυπώσεις αλλά χάνουμε ουσία. Εμένα με ενδιαφέρουν όμως οι βαθμοί. Ο Εργοτελης είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Μπήκαν καλά στην αρχή μετά ισορροπήσαμε και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Δεχθήκαμε όμως ένα γκόλ και μετά κυνηγούσαμε.Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Στην Β’ Εθνική μετράνε τα γκόλ και το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του».

 

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η τύχη. Το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό.Θα προτιμούσα να μην έχουμε παίξει καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Εργοτέλης έχει όπως και η Δόξα την απογοήτευση που έπεσε απο την Σούπερ Λιγκ. Είναι μια καλή ομάδα ο Εργοτέλης. Εμείς με καλή πίεση στο κέντρο δεν τον αφήσαμε να αναδειχθεί. Είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Ρούσεφ. Τον είχαμε σχεδιάσει για να μπεί σε εκείνο το σημείο και να χτυπήσουμε το μάτς.Απειλήσαμε με στημμένες φάσεις, αλλά τα περισσότερα γκόλ μπαίνουν απο στημμένες φάσεις.Στοχος της Δόξας θα είναι μια θέση στην πρώτη 7άδα».

Για την αποβολή του ανέφερε ότι: «Φώναζαν οφσάιντ απο τον πάγκο του Εργοτέλη και τελικά έβγαλε εμένα».

 

 

Ο Αγγελος Σικαλιάς της Δόξας Δράμας, δήλωσε: «Έγινε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Ο Εργοτέλης είχε την καοχή. Βγάλαμε το μηδέν στο ημίχρονο. Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης θα μπεί δυνατά. Πιστεύω ότι στο γκόλ του Εργοτέλη εχει προηγηθεί φάουλ. Κάναμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πετύχαμε κάποιο γκόλ και χάσαμε τους τρείς βαθμούς».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep