Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Θέλει τύχη και μεγάλο ρόστερ»

Τα συστατικά επιτυχίας στο πρωτάθλημα της Football League κατά τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και είπε τα εξής:«Ας ξεκινήσουν με το καλό τα πρωταθλήματα και βλέπουμε πόσο εύκολα ή δύσκολα θα είναι. Είχαμε κάνει προετοιμασία για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες και τώρα αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα θα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ και θα πρέπει να υπάρχει και μεγάλος βαθμός τύχης. Θα παίξει ρόλο και το πρόγραμμα. Νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο αν υπάρχουν και play off. Θα πάμε στα 50 παιχνίδια περίπου».

Για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν ανέφερε: «Από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που θέλοντας και μη θα είναι στη πρώτη γραμμή όπως ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, ο Πανσερραϊκός, η Δόξα. Να δούμε τι θα κάνουν και οι τρεις ομάδες που μπήκαν τώρα στο πρωτάθλημα. Ίσως είναι και πιο φρέσκιες. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια έκπληξη».

Για τον τον Εθνικό Γαζώρου και τον Πανσερραϊκό: «Ο Γαζώρος είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες κατηγορίες και νεαρά παιδιά. Μου άρεσε. Αυτό που είδα ήταν καλό. Είχε καλή κυκλοφορία, μας έκανε και φάσεις. Ήξερα ότι θα είναι καλή ομάδα. Γίνεται καλή δουλειά από τον προπονητή. Είναι θετικό το ότι έχει μόνο έναν ξένο. Όσοι έρχονται πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Τον Πανσερραϊκό δεν τον έχω δει. Είναι μια σταθερή αξία, έχει καλό προπονητή, πρόεδρο και θα πρωταγωνιστήσει».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep