Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πετούσαν οι «μαυραετοί»

Ο Άρης Σοϊλέδης (δεξιά στη φωτ.) έκανε το 4-1 για τη Δόξα Δράμας. Ο Άρης Σοϊλέδης (δεξιά στη φωτ.) έκανε το 4-1 για τη Δόξα Δράμας.

Η Δόξα συνέτριψε με 5-2 τον Πανθρακικό στη Δράμα.

Εντυπωσιακή ήταν η Δόξα Δράμας στο εντός έδρας φιλικό του Σαββάτου (8/9) με τον Πανθρακικό. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 9' ο Κοντέων ύστερα από πάσα του Κάπελ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κάπελ από δημιουργός έγινε εκτελεστής όταν μετά από την σέντρα του Ταραλίδη με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 20λεπτο ο Κάπελ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 3-0, όταν το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας. Στο 36' οι Θρακιώτες έφτασαν κοντά στο να μειώσουν, ωστόσο ο Βαϊρουά βρήκε το δοκάρι σε σουτ που έπιασε.

Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο 45λεπτο η Δόξα, με τον Καμινιώτη να υποδέχεται τη σέντρα του Ρούσεφ και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει στο 63' ο Παπαδόπουλος για την ομάδα της Κομοτηνής σε 3-1. Αυτό δεν πτόησε τους «μαυραετούς» που συνέχισαν σε υψηλές πτήσεις. Στο 67′ το δυνατό σουτ του Σοϊλέδη κατέληξε στα δίχτυα του Αντίλοβιτς, με τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη να μειώνουν σε 4-2 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Βιγιαρέχο. Η Δόξα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε του αγώνα με τον Χιντατσέλι.

 

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Κοντέων (79′ Καπνίδης), Σικαλιάς, Στεργιανός, Ταραλίδης (89′ Γκαρακλίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (65′ Χιντατσέλι), Σοϊλέδης (70′ Κανετίδης), Καμινιώτης (56′ Μπάρος), Κάπελ (82′ Kασσός).

 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος (60′ Αντίλοβιτς), Σερφά (63′ Μελίσσης), Λουσέρο (63′ Μοσχάκης), Μουναφό (63′ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης (46′ Κυβελίδης), Μακρυδημήτρης (46′ Μπαϊκαρά), Σαρακατσάνος (63′ Μίγκας), Στάθης (28΄Σκλιοπίδης), Χρήστου (28΄Βιγιαρέχο), Βαϊρουά (63′ Μιχαλακόπουλος), Παπαδόπουλος (63′ Πρίττας).

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep