Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χλωμή» η Δόξα Δράμας

 

Με κύριο χαρακτηριστικό την απειρία η πρώτη εμφάνιση των «μαυραετών».

 

 

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ήταν στην αρχική ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (29/08) με αντίπαλο την Προσοτσάνη. Η Δόξα Δράμας αναδείχτηκε στην έδρα της ομώνυμης ομάδας ισόπαλη 1-1, με σκόρερ τον υπό δοκιμή Φινλανδό Ντέιβιντ (58’). Για την Προσοτσάνη ισοφάρισε στο 61’ ο Φερφέρης.

 

Η Δόξα έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά αν θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη Football League και, φυσικά, είναι επιτακτικές οι μεταγραφές. Όσο για το ενδεχόμενο ανόδου στη Super League; Τότε, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τους «ασπρόμαυρους»…

 

Προσοτσάνη: Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Σίντος, Στεργιάκος, Καλαϊτζής, Κανάτας, Μοσχοφίδης, Δούμπλατζης, Ουζούνογλου, Κιοσέογλου και Χατζησαββίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κερασίδης, Φερφέρης, Ουζούνης, Κούτρας.

 

Δόξα Δράμας: Θεοδωρόπουλος, Τσερκέζος, Σικαλιάς, Στεργιανός, Λίμα, Λεάντρο, Βάντερσον, Νιάρος, Βέρτζος, Τοπούζης, Κάπελ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δαύκος, Σαμαρόπουλος, Τσιμπλίδης, Πιτσόκο, Κουμπρόγλου, Αθανασιάδης, Λαμπρόπουλος, Αμανατίδης, Γιαννόπουλος, Έβερτον, Ντέιβιντ.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep