«Αλληλεγγύη σε FL και Γ' Εθνική»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης άφησε σε δεύτερη μοίρα τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Δράμας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του σε FL και Γ' Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά θέλω να στείλω ένα μήνυμα για τους συναδέλφους στη Φούτμπολ λιγκ και στη γ’ εθνική. Τα περιθώρια έχουν περάσει. Πολλές οικογένειες ζουν από αυτό το επάγγελμα και πρέπει η πολιτεία όχι σήμερα αλλά χθες να δώσει άδεια να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο. Οι δυσκολίες είναι τεράστιες και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους συντελεστές. Προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και διοικήσεις που έχουν κάνει τις επενδύσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο γιατί βρίσκουμε τη Δόξα στο δεύτερο παιχνίδι της  όπου ξέροντας πως μετά την βαριά ήττα στο πρώτο της θα ήταν σήμερα πολύ ανταγωνιστική πολύ δυνατή και θα επιδιώξει τη νίκη γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και το πρωτάθλημα μικρό και πολύ δύσκολο.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού το ελέγχαμε και θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στις αρχές του δευτέρου να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ που να μας δώσει ηρεμία ώστε να διαχειριστούμε πιο εύκολα τις δυσκολίες που μας έβαλε η Δόξα ειδικά σε κομμάτια του δευτέρου ημιχρόνου.

Η διαχείριση στο αμυντικό μέρος αλλά και η ικανότητα μας στο επιθετικό μας έδωσαν μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα ακόμη και εκτός έδρας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ώστε να πάμε την ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2021 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep