«Χτίζει χαρακτήρα και ταυτότητα»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη του Διαγόρα απέναντι στον Ιωνικό.

Τις 200 παρουσίες σε αγώνες Β', Γ' Εθνικής και Κυπέλλου συμπλήρωσε ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ιωνικό, όμως έχασε την ευκαιρία να συνδυάσει αυτό τον αριθμό με τρίποντο. Όπως είπε μετά το φινάλε (1-1) στη Ρόδο:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο παιχνίδι μ’ έναν αντίπαλο που έχει επίσης υψηλούς στόχους. Θεωρώ ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να δημιουργήσει καμία καλό. Προηγηθήκαμε στο σκορ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας μας η οποία για τέταρτο παιχνίδι δείχνει τις αρετές της. Δυστυχώς σε μια στατική φάση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο αντίπαλος κατόρθωσε να ισοφαρίσει.

Μας μένει μια πικρία διότι χάσαμε άλλους δυο πολύ σημαντικούς βαθμούς. Θέλω όμως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου. Παρά το γεγονός ότι σήμερα χάσαμε δυο βαθμούς, κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία χτίζει χαρακτήρα και ταυτότητα. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Πηγή: 12sports.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιανουάριος 2021 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep