Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα νίκη ο Διαγόρας

 

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσο.

 

 

Μετά τη νίκη (11-1) επί του Διγενή η ομάδα της Ρόδου δοκιμάστηκε την Τετάρτη (24/08) στο Οικονομίδειο Στάδιο και συνέχισε νικηφόρα την προετοιμασία της με γκολ των Χατζηκοσμά και Φαμπίνιο.

 

Στο 12’ ο Χατζηκοσμάς με σουτ από απόσταση 25 μέτρων άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα και ο Ιάλυσος έφερε το ματς στα ίσα με τον Μαριά στο 55’. Το 2-1 διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα (57’) ο νεοαποκτηθείς Φαμπίνιο.

 

 

Ιάλυσος: Κεφάλας, Πιτσουρδάκης, Μαριάς, Μαλιάκας, Γαϊτάνος, Κρομμύδας, Παφιάκης, Αλή Ογλού, Χατζημιχάλης, Παπαδόπουλος (74΄ Στεργιόπουλος), Σταυλάς

 

Διαγόρας: Πονηρός, Αυγενικός, Πουλόπουλος, Χατζηκοσμάς, Μπαούρης, Ράγιτς, Φαμπίνιο, Μπακάλης, Καρπαθάκης, Μουσταφίδης, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν και οι: Μανωλάγκας, Τύρελης, Μαριετάκης, Επιφάνης, Κετσές, Τσίτσης, Λερογιάννης, Ρούσσος.

 

Ντόστανιτς: «Μας περιμένει δουλειά»

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Διαγόρα Ράτκο Ντόστανιντς δήλωσε: «Παίξαμε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι σήμερα, όπως το θέλαμε βάση του προγράμματος μας. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά μας ώστε να φανούμε έτοιμοι για τη νέα χρονιά και γι’ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

 

 

 

 

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2011 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep