Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διάψευση για Ρούσσο, αλλά…

Ο πρόεδρος του Διαγόρα διαψεύδει ότι ο Ρούσσος έκλεισε στη Γιουβέντους!

Επίσημη πρόταση από τη Γιουβέντους ισχυρίζεται ότι περιμένει ο πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου, Μιχάλης Σταθόπουλος για τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ρούσσου. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τόνισε σχετικά: «Δεν πρέπει να ξεχνάνε ορισμένοι ότι αυτή τη στιγμή ο Διαγόρας είναι ακόμα ΠΑΕ. Δεν πρόκειται να μπούμε στην λογική κανενός μάνατζερ. Στα χέρια μας δεν έχει φθάσει καμία επίσημη έγγραφη πρόταση από την Γιουβέντους.

Όταν θα έρθει θα το συζητήσουμε. Ξέρουμε ότι έχει αφήσει βέβαια καλές εντυπώσεις. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να έχουμε επίσημη πρόταση. Το μόνο που έχει γίνει είναι μια επικοινωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Επίσης θέλω να υπενθυμίσω ότι για τον Ρούσσο ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, Ελληνικές και ξένες. Αν ενδιαφέρεται η Γιουβέντους να τον αποκτήσει πρέπει να στείλει σύντομα την πρόταση της επίσημα».

Φυσικά, ο Σταθόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι, γιατί ο υποβιβασμός δεν ήρθε με υπαιτιότητα των παικτών, ενώ υπάρχουν και ερωτήματα σχετικά με το αν υφίσταται αυτή τη στιγμή ΠΑΕ…

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται από τον Ατρόμητο ο 18χρονος μέσος, Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep