Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγχώνευση στη Ρόδο

Οι απαντήσεις 1.750 ατόμων στην έρευνα του 12soccer.gr δείχνει πως η πιο λογική λύση σύμφωνα με τον κόσμο είναι η συνένωση του Διαγόρα και της Ρόδου.

Οι δύο ομάδες τις Ρόδου είναι σε καθοδική πορεία και η μεταξύ τους έχθρα δείχνει να μπορεί να μπει στην άκρη από τον κόσμο ώστε το νησί να αποκτήσει ένα δυνατό σωματείο. Το παραδοσιακό φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής των παλαιμάχων του Διαγόρα και της Ρόδου ίσως δείξει τον δρόμο για την απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Διαγόρας προσπαθεί να επιβιώσει και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Football League, ενώ η Ρόδος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μέχρι τώρα τα συναισθήματα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες απαγόρευαν ακόμη και την διεξαγωγή φιλικού αγώνα για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές. Τώρα, όμως, οι συνθήκες που επικρατούν και στους δύο συλλόγους ίσως κάνουν πιο ώριμες τις συνθήκες και αυτό αποτυπώνεται στις απαντήσεις του κόσμου που κλήθηκε να απαντήσει το γκάλοπ του www.12soccer.gr που συμμετείχαν περισσότερα από 1.750 άτομα.

Η λύση της συγχώνευσης είναι πρώτη στις προτιμήσεις με ποσοστό 39,3 % και η δεύτερη με 34,8 % είναι να βρεθούν καλύτεροι παράγοντες που να οδηγήσουν τις ομάδες σε σταθερές βάσεις. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ίσως είναι η ιδανική λύση ώστε να υπάρξει μια νέα ομάδα με παράγοντες που θα ενώσουν όλο τον κόσμο.

Τα ποσοστά στις απαντήσεις ήταν

39,3 %  συγχώνευση Διαγόρα – Ρόδου

34,8 % καλύτεροι παράγοντες

10,6 %  Ροδίτες ποδοσφαιριστές

15,3 % Οι δύο ομάδες να κάνουν καλύτερο ξεκίνημα

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2012 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep