Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπερήφανος ο Τσιβρινής

Οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα

Στα εντός έδρας πρέπει να βρούμε τα λεφτά για τη διαιτησία και στα εκτός τα χρήματα για την αποστολή. Μετά κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο νησί και εμείς προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Αφήσαμε τα προβλήματα μας στα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Μιχάλης Τσιβρινής

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΛ ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Μιχάλης Τσιβρινής στάθηκε ξανά στα πολλά προβλήματα της ομάδας του και ανέφερε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ούτως ή άλλως για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στην κατάσταση που βρισκόμαστε και με βάση τα προβλήματα, πόσω μάλλον όταν αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε πρώτα τα πολλά μας προβλήματα και στη συνέχεια τον αντίπαλό μας.

Στα εντός έδρας πρέπει να βρούμε τα λεφτά για τη διαιτησία και στα εκτός τα χρήματα για την αποστολή και μετά κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο νησί και εμείς προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Αφήσαμε τα προβλήματα μας στα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείται από 21 παίκτες, πέντε παίκτες που δεν είναι από το νησί και μας κάνουν τη τιμή να είναι κοντά μας και 16 παιδιά από την ομάδα Νέων. Έτσι πορευόμαστε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, εμείς θέλαμε την κατοχή της μπάλας και κάναμε δύο ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα είπαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και να προσπαθούσαμε για το καλύτερο και αυτό κάναμε. Η ΑΕΛ έχασε ευκαιρίες έχοντας και τη συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου της. Εμείς ήμαστε εδώ και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος. Μέχρι πότε θα είναι αυτό, δεν το γνωρίζει κανείς μας. Εύχομαι στην ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της, είμαι υπερήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά που δουλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Πονηρός δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ και είδαμε το ματς ως ευκαιρία για να χαρούμε το παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο στολίδι, με εκπληκτικού φιλάθλους και θεωρώ ότι δεν κλειστήκαμε και ευχαριστηθήκαμε το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Καλούμε τους υπόλοιπους ανθρώπους της Ρόδου να μας στηρίξουν για να μπορέσει αυτή η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει. Να σκεφτείτε ότι η έλλειψη ιατρικού τημ είναι το μικρότερο πρόβλημα μας».

 

Ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα, Χρήστος Παλαιολόγος επεσήμανε ότι αν δεν βρεθούν εντός της εβδομάδας 50.000 ευρώ, τότε η ομάδα της Ρόδου δεν θα αγωνιστεί ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ εξαπέλυσε ευθείες βολές στους τοπικούς φορείς και στους βουλευτές του νησιού, λέγοντας: «Άλλες ομάδες με τους βουλευτές τους αγωνίζονται ετσιθελικά στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep