Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τη Δευτέρα (10/10) η έφεση του Διαγόρα

Πυρετώδεις ετοιμασίες από το νομικό επιτελείο των Ροδιτών.

 

Την υπερασπιστική του γραμμή ετοιμάζει ο Διαγόρας. Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ δουλεύει σε κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση των Ροδιτών και την Δευτέρα (10/10) θα είναι έτοιμο να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που υποβιβάζει την ομάδα στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

 

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Διαγόρα θα πατήσουν στην καταδικαστική απόφαση της Παναχαϊκής και προσωπικά του Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος μάρτυρας, από τη στιγμή που η ίδια επιτροπή τον τιμώρησε με πενταετή απαγόρευση από κάθε είδους ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Παράλληλα θα φέρουν ως παράδειγμα την αθώωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας και του Αθανάσιου Σάμιου, που παραδέχθηκε ότι είχε συνάντηση με τον Γιώργο Τσακογιάννη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι υπέκυψε στις «προτάσεις» του ισχυρού άνδρα της Ηλιούπολης.

 

Οι Ροδίτες θα αναρωτηθούν λοιπόν, πώς είναι δυνατό να τιμωρούνται όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Κώστας Χρυσοχοϊδης σε συνομιλία του με τον Γιώργο Τσακογιάννη του  ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται και τον παραπέμπει στον πρόεδρο, Λερογιάννη, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται πουθενά στις επίμαχες συνομιλίες. Την ίδια ώρα θα ζητήσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι δημοσιεύτηκε μόνο το σκεπτικό της απόφασης για την ΠΑΕ Παναχαϊκή και όχι για τους ίδιους.

Last modified onΣάββατο, 08 Οκτώβριος 2011 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep