Ένσταση και άρνηση για Λεσάι

Ο πρώην επιθετικός του Διαγόρα υπέγραψε 1/9 και έλαβε χρήματα την 4η Αυγούστου με αιτιολογία... Ιούνιο.

Με προσφυγή συνδυάστηκε η αποχώρηση του Γιώργου Λεσάι από τον Διαγόρα Ρόδου. Ο πρώην επιθετικός των Κυανέρυθρων διεκδικεί χρήματα από τον Ιανουάριο του 2024. Η υπόθεσή του συζητήθηκε τη Δευτέρα (22/07) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά.

Ο δικηγόρος του Λεσάι, Γιώργος Καλούδης έκανε λόγο για οφειλές 5.696 ευρώ, καθώς η ΠΑΕ ήταν συνεπής ως το τέλος του 2023, ενώ ο δικηγόρος του Διαγόρα, Γρηγόρης Γρηγορίου κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Συγκεκριμένα, προσκόμισε παραστατικό τράπεζας στο οποίο φαινόταν ότι ο Λεσάι έλαβε 1.200 ευρώ στις 4/8/23. Όπως είπε, αυτό αντιστοιχούσε σε μισθό και δόση Σεπτεμβρίου, αλλά από λάθος στην αιτιολογία έγραφε ότι αντιστοιχούσε στον... Ιούνιο.

Η πλευρά του Λεσάι υποστήριξε ότι το ποσό αυτό δεν πρέπει να συμψηφιστεί με τις οφειλές, αφού έλαβε χώρα προ της υπογραφής συμβολαίου που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, δεν αναφέρεται η συγκεκριμένη καταβολή στη σύμβαση του ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, παραιτήθηκε από το δικόγραφο ο Παναγιώτης Αυγερινός, γιατί η ομάδα της Ρόδου έχει ξεκινήσει να του πληρώνει τα οφειλόμενα.

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιούλιος 2024 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep