«Διευθετούνται BAN, χρέη»

Στην Πολωνία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Διαγόρα. Παραμένει ο Μιχάλης Μανιάς.

Η ΠΑΕ Διαγόρας με ανακοίνωσε που εξέδωσε το Σάββατο (22/06) ενημέρωσε ότι παλεύει να λύσει δύο βραχνάδες, το BAN και τα χρέη προς το Δημόσιο. Ανέφερε ότι είναι θέμα χρόνου η διευθέτηση των ζητημάτων αυτών και ενημέρωσε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στην Πολωνία. Επίσης, υπογράμμισε ότι το 90% των ποδοσφαιριστών έχουν αποδεχτεί προτάσεις παραμονής και σημείωσε ότι πρώτος που το έκανε ήταν ο αρχηγός, Μιχάλης Μανιάς.

Αναλυτικά:

«Κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε νέα σεζόν με υψηλότερους στόχους και φιλοδοξίες. Βήμα βήμα χτίζουμε κάτι Μεγάλο για τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ! Στην περσινή χρονιά η παρουσία της ομάδας τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στους αγώνες μπαράζ σκόρπισε υπερηφάνεια στο νησί αλλά και ενθουσιασμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ήμασταν η μοναδική ομάδα, με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας! Ήμασταν η μοναδική ομάδα, που κέρδισε και τους τέσσερις πρωτοπόρους! Η μοναδική ομάδα, που δεν έχασε από τον πρωταθλητή του ομίλου μας που είχε τριπλάσιο μπάτζετ! Ο Διαγόρας μας δεν έχει ταβάνι, και αν το βρει το τρυπάει ,δίνει μάχες, τις κερδίζει, τις χάνει, πάντα όμως με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα! Ο κόσμος πίστεψε στην ομάδα και οι παίκτες της διετίας έβαλαν το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο. Σε αυτή τη διετία οι παίχτες μας οι προπονητές και η Διοίκηση του Διαγόρα με πίστη, αφοσίωση στο στόχο και υπομονή έκαναν το αδύνατο να μοιάζει δυνατό.

Μα πάνω απ' όλα ξαναβρήκαμε τις αξίες μας και το ήθος που αντιπροσωπεύει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ και δείξαμε σε όλο το νησί και σε όλη την Ελλάδα, πως ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας, ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου σε επαγγελματικές κατηγορίες εδώ και χρόνια, είναι κάτι... μοναδικό, κάτι που δεν μπορεί κανείς φίλαθλος στο νησί να νοιώσει!

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται πρωτίστως στο νησί μας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι οι μέτοχοι και η διοίκηση συνεχίζουμε τον σχεδιασμό του Διαγόρα χωρίς καμία παρέκκλιση! Ξεκινάμε λοιπόν την νέα χρονιά αλλάζοντας προπονητικό κέντρο!

Η ομάδα θα χτιστεί για την νέα χρονιά στην Πολωνία , και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο Mistral Binkowski Hotel από 2/8 έως 17/8, και στην Βαρσοβία από 17/8 έως 2/9 στο αθλητικό κέντρο Kiltse και θα δώσει 4-5 φιλικά παιχνίδια με ομάδες Α και Β Εθνικής Πολωνίας. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Ρόδο για να δώσει 2-3 φιλικά, ένα με ομάδα SL, ένα με ομάδα εξωτερικού και ένα με ομάδα SL2 (τα ονόματα θα ανακοινωθούν όταν υπογραφούν τα συμβόλαια).

Συνεχίζουμε τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές μας για την επέκταση της συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά, κρατώντας όλο το βασικό κορμό της ομάδας και την επόμενη βδομάδα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Προς ενημέρωση των φιλάθλων ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές που ζήτησε ο προπονητής μας να παραμείνουν, είναι θετικότατοι και επιθυμούν να συνεχίσουν, λύνοντας τους τα θέματα που τους απασχολούν! Ενημερωτικά το 90% των παιχτών έχουν δεχτεί τις προτάσεις μας με προεξέχοντα αυτό το διαμάντι ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΑΙΧΤΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΔΙΑΓΟΡΙΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑ!!

Εντός των ημερών λύνονται δυο βραχνάδες που κληρονομήσαμε και αναλάβαμε, όταν είχαν κρυφτεί όλοι στο νησί, χρέη προς δημόσιο και BAN ομάδων εξωτερικού και βάζοντας σε κίνδυνο τις περιουσίες μας, τις δουλειές μας, μα πιο πολύ τις υπολήψεις μας! Στο μεν πρώτο αναμένουμε, έχοντας πάρει την πρώτη έγκριση την οριστική ένταξη μας στον εξωδικαστικό συμβιβασμό 240 δόσεων και στο μεν δεύτερο και πιο δύσκολο τον τελικό συμβιβασμό του ΒΑΝ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ENA ΣΤΟΧΟ!».

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούνιος 2024 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep