Έφυγε ο Διγκόζης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας στα τοπικά ΜΜΕ ο Άγγελος Διγκόζης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Παρελθόν από τον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου αποτελεί ο Άγγελος Διογκόζης σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ η ΠΑΕ. Ο 49χρονος αποχώρησε, όπως είπε, λόγω προσωπικού προβλήματος. Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Διαγόρας ανακοινώνει την μή συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Αγγελο Διγκόζη που οφείλεται σε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Τίμησε με το παραπάνω τον ρόλο του ως προπονητής του Διαγόρα και θα παραμείνει ένας φίλος της ομάδας μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εις το επανιδείν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο απερχόμενος προπονητής Αγγελος Διγκόζης, θέλησε να πεί ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με έβαλε στην οικογένεια του Διαγόρα και είχαμε μια άψογη συνεργασία αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας για την συνεργασία και την επίτευξη του στόχου! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Σταθόπουλο και τους μετόχους της Π.Α.Ε. Διαγόρας για την κατανόηση του προβλήματος μου. Εύχομαι τα καλύτερα στον Διαγόρα».

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2023 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep