«Τη στιβαρότητα του πρώτου γύρου»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι στα play off ο Διαγόρας οφείλει να παρουσιάσει τα στοιχεία που έδειξε στον πρώτο γύρο.

Ο Διαγόρας ηττήθηκε 2-1 από τον Καραϊσκάκη, αλλά μπήκε στην εξάδα καθώς η Παναχαϊκή ηττήθηκε 4-0 από την Ξάνθη. Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Σάκης Θεοδοσιάδης, δήλωσε μετά το παιχνίδι στην Άρτα:

«Ο βασικός στόχος ήταν η παραμονή. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, η οποία έχει δημιουργήσει τις συνθήκες οργανωτικά και αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαστε στην εξάδα. Αυτός ήταν ο δεύτερος στόχος. Αυτό που θα κοιτάξουμε στα πέντε παιχνίδια των play off είναι να παρουσιάσει η ομάδα το πρόσωπο του πρώτου γύρου. Ο δεύτερος γύρος δεν ήταν αυτός που θέλαμε, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πλέον δεν υπάρχει πίεση και άγχος και πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τα χαρακτηριστικά του πρώτου γύρου, τα οποία στον δεύτερο είχαν αλλοιωθεί.

Σε ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, με τη συχνότητα των αγώνων, τη διαφορά κάνει η λεπτομέρεια. Όταν υπάρχει απώλεια παιχνιδιών, πρέπει να υπάρχει η προσωπικότητα των παικτών και της ομάδας, να βγουν μπροστά στα δύσκολα και να δώσουν λύση. Είχαμε ατυχίες, έλλειψαν σημαντικοί παίκτες κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, ενώ χάσαμε και παιχνίδια στο 90'. Να παρουσιάσουμε τη στιβαρότητα που είχαμε στον πρώτο γύρο».

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep