Αιολικός… εξολοθρευτής

Ο Αιολικός απέκλεισε και τον Απόλλωνα Σμύρνης από το Κύπελλο και προκρίθηκε στην 5η φάση.

Ανέτοιμο και εκτός ρυθμού βρήκε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αιολικός και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η φάση του Κυπέλλου, η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 1-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Στην προηγούμενη φάση ο Αιολικός είχε αποκλείσει τη Νίκη Βόλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ποιότητα, αλλά υστερούσε σε ρυθμό στο πρώτο παιχνίδι του μετά από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Στο πρώτο ημίωρο είχε την κατοχή η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά στο 31’ ο Μπουρούς αστόχησε σε τετ-α-τέτ. Στο 36’ ο Παυλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Σφύρλα όταν βρέθηκε απέναντί του. Στο 42’ ο Αιολικός κέρδισε πέναλτι, με τον Μπουρού να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νίκος Παπαδόπουλος επιχείρησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Στο 66’ ο Τσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, αστοχώντας από καλή θέση, ενώ στο 69’ ο Σφύρλας είπε όχι στον Μπαστιάνο. Ο Απόλλων πάλεψε στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Αιολικός αμυνόταν σωστά και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες στα καρέ του.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Ματάι (61’ Παλαμουτσής), Κατσίκης (87’ Μπάρκας), Τσιπάς (89’ Λαμπράκης), Μπουρούς, Σπόλιαριτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (58’ Ιρίτιερ), Χουχούμης, Παυλίδης (71’ Βουό), Μπλάζιτς, Μπετινέλι, Βάρκας (46’ Μπαστιάνος), Μαρκόφσκι.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep