Τη... Δόξα τα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου.

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε με 1-0 και απέκλεισε τη Δόξα Δράμας. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σκόραραν με τον Παπαγεωργίου και στο δεύτερο ημίχρονο άντεξαν την πίεση της Δόξας, αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 65’.

Μετά από ένα αναγνωριστικό 20λεπτο, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα είχε την κατοχή της μπάλας απέναντι στη Δόξα Δράμας, άρχισε το παιχνίδι να αποκτά ρυθμό. Οι «κυανέρυθροι» είχαν κάποια σουτ με τον Γρηγορόπουλο στο 25’ και το 29’, και στο 31’ ένα κοντινό σουτ του Σταματή πέρασε δίπλα από την εστία του Μένκα. Στο 34’ η Δόξα απάντησε με ένα καλό σουτ του Ιωαννίδη μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ζαρόπουλος απέκρουσε. Η υπεροχή των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 44’, όταν ο Παπαγεωργίου μετά από ασίστ του Σταματή, πέτυχε το 1-0.

Η Δόξα Δράμας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει τα καρέ του Ζαρόπουλου. Στο 65’ όμως άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα, όταν ο Ριζογιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου εκτός φάσης, αφήνοντας τον ΑΟΤ με δέκα παίκτες. Ακολούθησε ένταση στον πάγκο των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να αποβάλει και τον φροντιστή Φίλιππο Παυλή.

Στη συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αλλά τα Τρίκαλα είχαν κλείσει τους χώρους, για να προστατεύσουν το υπέρ τους σκορ. Το 1-0 υπέρ του ΑΟΤ διατηρήθηκε ως το τέλος, αποτέλεσμα που του δίνει το εισιτήριο για τη συνέχεια του Κυπέλλου.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (76’ Λώττας), Πελάεθ (73’ Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Σταματής (90’ Ελευθεριάδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (56’ Αποστολίδης), Κρητικός (67’ Ρόβας), Πλέγας (67’ Σαμπανίδης), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep